Obavijesti

News

Komentari 124

Oreškovićeva Vlada: Pročitajte neslužbeni popis ministara...

Oreškovićeva Vlada: Pročitajte neslužbeni popis ministara...
13

Završila je sjednica Predsjedništva HDZ-a na kojoj je predsjednik Tomislav Karamarko izvijestio članove Predsjedništva o definitivnoj kadrovskoj križaljci

VIDEO

Završila je sjednica Predsjedništva HDZ-a na kojoj je predsjednik Tomislav Karamarko izvijestio članove Predsjedništva o definitivnoj kadrovskoj križaljci. O imenima se još uvijek šuti sve do konferencije za novinare mandatara Tihomira Oreškovića u podne u Sheratonu. Naime, mandatar je taj koji će prvi u javnost izići s imenima ministara.

U prostorije HDZ-a su nešto poslije 11 sati ušli potencijalni ministri.

Uoči sjednice Gordan Jandroković se osvrnuo na sutrašnju sjednicu Sabora.

- Od njih smo svašta vidjeli, ali nadamo se da će biti dovoljno dostojanstva. Očekujemo konstruktivnu i civiliziranu raspravu i očekujemo da će naši politički suparnici biti na toj razini - rekao je Jandroković.

POGLEDAJTE VIDEO: Najizgledniji ministri u novoj Vladi

Pokretanje videa...

24sata Video 00:13

Tomislav Ćorić, Goran Marić, Damir Krstičević i Antun Kliman, koji su se spominjali kao kandidati za nove ministre, viđeni su kako napuštaju prostorije stranke. Nisu davali izjave za medije. Navedeni nisu članovi Predsjedništva HDZ-a.

Mogući ministri

Špekulira se da bi Mostovi kandidati za ministre trebali biti sljedeći: Tomislav Panenić mogao preuzeti Ministarstvo gospodarstva, Mladen Dobrović navodno bi ušao u Ministarstvo zaštite okoliša, Dubravka Jurlina Alibegović preuzela bi upravu, a Ministarstvo unutarnjih poslova Vlaho Orepić . Ante Šprlje vjerojatni je novi ministar pravosuđa, a Davor Romić poljoprivrede.

Neslužbeno se doznaje da bi kandidati Domoljubne koalicije za buduće ministre trebali biti: Antun Kliman vodit će resor turizma,  zadarski nefrolog dr. Dario Nakić preuzima zdravstvo, Mijo Crnoja bit će ministar branitelja, nova ministrica rada i mirovinskog sustava bit će Nada Šikić, ministar financija  bit će Zdravko Marić , MORH preuzima Josip Buljević, resor kulture ide u ruke Zlatka Hasanbegovića, vanjsku politiku  bi trebao preuzeti Miro Kovač , poduzetništvo bi trebao voditi Darko Horvat, dok bi graditeljstvo trebao preuzeti Lovro Kuščević,  Tomislav Tolušić trebao bi biti novi ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo socijalne politike i mladih trebala bi preuzeti Bernardica Juretić , a obrazovanje Predrag Šustar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...