Obavijesti

News

Komentari 19

U tjedan dana nestalo je šest ljudi, od čega troje maloljetnika

U tjedan dana nestalo je šest ljudi, od čega troje maloljetnika
4

Nestali su: Lara Jurić (16), Niko Vudrag (16), Silvijo Ignac (16), Sandra Ivičić (31), Senada Blagajčević (46) te Ivica Vukšić (52). Ako ste vidjeli nestale, javite se

VIDEO

Policija je od prošlog tjedna od deset nestalih osoba pronašla njih osam,  a još uvijek tragaju za Denisom Ćejvanovićem i Neđmijom Ramom. U posljednjih tjedan dana nestalo je šestero ljudi, od čega je troje maloljetnika, javljaju NENO novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba. 

Lara Jurić, (16) nestala je u petak 5. listopada iz mjesta Donja Dobra (Općina Brod Moravice). Udaljila se iz obiteljske kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Lara je visoka između 165 i 170 centimetara. Ima kestenjastu kosu i oči, okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu kratkih rukava, traperice i bijele natikače. 

Niko Vudrag (16) u ponedjeljak se, 8. listopada, samovoljno udaljio s adrese u Rijeci (Vukovarska 49) i od tada mu se gubi trag. Niko je visok 181 centimetar, ima kestenjastu kosu i plave oči. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Istoga dana, samo u Zagrebu, nestala je Sandra Ivičić (31). Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Na srednjem prstu lijeve ruke nedostaje joj jagodica. Sandra se udaljila s adrese boravišta u Zagrebu (Zoranićevih planina 21). U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava i plave traperice. Na nogama je imala tamne balerinke, a sa sobom je imala i tamnosmeđu torbicu. 

Dan poslije, 9. listopada, u Zagrebu je s adrese Otona Županića 14 nestao Silvijo Ignac (16). Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.  

Istoga dana u Puli je nestala Senada Blagajčević (46). Visoka je 175 centimetara, ima crnu ravnu kosu i zelene oči. Ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. Senada se u utorak 9. listopada udaljila iz obiteljske kuće u Puli (Nazorova 64) i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

U Kobiljači je u četvrtak, 11. listopada nestao Ivica Vukušić (52). Visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu i sive oči. Jače je tjelesne građe. Mirko u četvrtak u popodnevnim satima otišao u lov na brdo na predjelu Kobiljače i otada se nije vratio kući. U vrijeme nestanka bio je odjeven u vojne (maskirne) hlače i sivu jaknu. 

Ako ste vidjeli nestale molimo da posjetite njihov profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...