News

Komentari 58

U trenu kad su pronašli tijela obitelji, zazvonio je mobitel...

U trenu kad su pronašli tijela obitelji, zazvonio je mobitel...

Prema najnovijim informacijama, pod tisućama tona betona srušenog vijadukta u Genovi umrlo je 42 ljudi, a među njima je i tročlana obitelj s devetogodišnjim sinom.

I dok stotine vatrogasaca i spasiteljski timovi neumorno rade na potrazi da žrtvama i preživjelima pod ostacima vijadukta Morandi, pomalo u javnost isplivavaju priče pojedinih žrtava zbog kojih ova stravična tragedija postaje još tužnija. 

Naime, talijanski mediji otkrivaju da je među 42 žrtve nesreće bila i tročlana obitelj Robbiano - 44-godišnji informatičar Roberto, njegova 41-godišnja supruga Ersilia i njihov 9-godišnji sin Samuel. U trenutku kada je tragedija prekinula njihove živote, ova je obitelj iz Genove krenula na godišnji odmor na Sardiniju. 

Njihova tijela spasioci su pronašli nakon što su začuli zvonjavu mobitela. Bio je to mobitel Ersilie, a na ekranu je stajalo 'Mama'. Spasioci se, dakako, nisu javili na mobitel, a Ersilina majka i Samuelova baka je, čuvši za tragediju, samo željela provjeriti je li s njenim najmilijima sve u redu. 

Među poginulima su bili i 31-godišnji Mirko Vicini, 35-godišnji Bruno Casagrande te 53-godišnji Sandro Campora, trojica kolega koji su nakon mjeseci nezaposlenosti krenuli na sezonski posao, na uređenje ekoloških otoka. 

Nedaleko od njih je pronađena i 34-godišnja Elisa Bozzo te tijela troje turista iz Francuske koji su također putovali na Sardiniju, baš kao i 22-godišnja Melissa Artus te 20-godišnji Nathan Gusman i Nemati Alize