News

Komentari 36

U nesreći kod Zmijavaca poginula djevojka (25)

U nesreći kod Zmijavaca poginula djevojka (25)

Dvije prometne nesreće dogodile su se u Zmijavcima u okolici Imotskog, dok je treća prometna bila na autocesti A1 kod skretanja za Radošić. Od osam ozlijeđenih četvero je teško stradalo, no nisu životno ugroženi

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 14.15 sati na županijskoj cesti Kamen most-Zmijavci, predio Kraljevići, poginula je djevojka (25). Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o vozačici u dobi od 25 godina. U sudaru su sudjelovala dva automobila. Prema prvim informacijama, djevojka je bila sama u svom automobilu, dok su u drugom bili vozač i suvozač. Oni su teško ozlijeđeni te su prevezeni u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći, no nisu životno ugroženi. Cesta je zatvorena za sav promet, a iz PU splitsko-dalmatinske izvijestili su i nadležno državno odvjetništvo. Više informacija znat će se po završetku očevida.


U Zmijavcima je i u subotu navečer bila prometna nesreća, u 21.30 sati. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom te je prvo udario u nogostup, a potom u metalnu ogradu. Jedna osoba je teško ozlijeđena i prebačena u KBC Split, dok su tri osobe zadobile lakše ozlijede. Svi su mlađe životne dobi, odnosno u dvadesetima.


U nedjelju ujutro prometna nesreća dogodila se i na autocesti A1 kod skretanja za Radošić. Došlo je do izlijetanja vozila s kolnika. Jedna osoba je teško ozlijeđena, a jedna lakše. I oni su završili u splitskoj bolnici.

Najčitaniji članci