Obavijesti

News

Komentari 33

U tučnjavama u Trogiru i Splitu noćas ozlijeđeno nekoliko ljudi

U tučnjavi u narodnjačkom klubu Monaco u Trogiru ozlijeđeno je četvero muškaraca, a u Splitu je u nedjelju oko 4 sata izbila tučnjava u stanu. Ozlijeđeno je dvoje ljudi

VIDEO

Trogirski disko klub Monaco je u nedjelju oko 3 sata bio poprište masovne tučnjave u kojoj su ozlijeđena četiri mladića. Dvojica mladića su zadobila ubod nožem, a jedan porezotinu. Većina sudionika tučnjave bili su mladići u ranim dvadesetim godinama. Monaco je u subotu bio prepun omladine, među kojima je bilo mnogo stranaca, sudionika nautičarske manifestacije Yacht week.

Cijelu večer se pilo i plesalo, da bi u ranim jutarnjim satima zabavu pokvarili pijani mladići, od ranije poznati policiji. Izbila je masovna tučnjava u kojoj su letjele boce, stolice te se nemilice protivnike gazilo po tijelu i glavama. U gužvi je 22-godišnji Kaštelanin zadobio ubodnu ranu u prsište. Ubrzo je po njega došla Hitna pomoć, a nedugo nakon njihova odlaska tučnjava se nastavila na ulici ispred kluba. Tada je momak koji je, prema pričanju očevidaca, pokušao razdvojiti sukobljene, zadobio ubod nožem u trbuh. Sudionici tučnjave su se potom razbježali, a okupljena masa je petnaestak minuta čekala dolazak Hitne pomoći. Prijatelji su za to vrijeme ozlijeđenom pokušavali zaustaviti krvarenje pritiskajući mu ranu.

Stanovnici Trogira su ogorčeni zbog novog incidenta u Monacu. Kažu da se svakog vikenda ponavlja ista priča, a nadležni ništa ne poduzimaju, mada znaju tko izaziva izgrede. Vlasnik kluba je inače jučer pušten na slobodu uz jamčevinu od 300 tisuća kuna. Policija ga je prijavila, jer je u klubu podvodio tri djevojke, od kojih su dvije bile maloljetne.

Na kriminalističkoj obradi je jedan od mladića osumnjičenih za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, dok se za drugim još traga.

Tučnjava je izbila i u nedjelju oko 4 sata u stanu u splitskom predjelu Kopilica u kojoj je ozlijeđeno dvoje ljudi. Izvanbračni partneri koji žive u stanu sukobili su se s gostima s kojima su se družili dobar dio noći. Zasad se ne zna da li je tučnjavi kumovao alkohol, ni da li su ozlijeđeni domaćini ili gosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm
PRIPREMITE KIŠOBRANE!

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm

Meteorolozi Državnog meteorološkog zavoda prognoziraju kako će u ponedjeljak biti promjenjivo i nestabilno vrijeme

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Izvučena tijela. Nema preživjelih...
IRANSKI PREDSJEDNIK JE MRTAV

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Izvučena tijela. Nema preživjelih...

Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u padu helikoptera, potvrdila je iranska državna televizija i potpredsjednik te zemlje
Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'
VOZAČ ZA 24SATA

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'

Vozač ZET-a, otac dvoje male djece, u subotu u 23.47 proživio je strašan napad: 'Udarao je glavom, rukama i nogama u staklo. Govorio mi je da će me ubiti. Još se tresem. Staklo me rasjeklo', rekao nam je