Obavijesti

News

Komentari 19

U tučnjavi navijačkih skupina u Đakovu teško ozlijeđen mladić

U tučnjavi navijačkih skupina u Đakovu teško ozlijeđen mladić

Pregledom mjesta sukoba pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda, rekao nam je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske

U masovnoj tučnjavi dviju navijačkih skupina u Đakovu sinoć je teško ozlijeđen mladić. Policija je oko 20.40 sati dobila dojavu da se okupilo više ljudi i da bi moglo doći do tučnjave te su odmah intervenirali.

Dolaskom na mjesto događaja zatekli su dva 23-godišnjaka koji su dovedeni u službene prostorije na obavijesni razgovor.

- Pregledom mjesta događaja pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda - rekao nam je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Policajci speleolozi: U 50 jama smo našli bombe, mine i zolje
Policajci speleolozi: U 50 jama smo našli bombe, mine i zolje

Policijski službenici koji su izašli na teren doznali su da je oko 20.30 sati na parkiralištu u Đakovu došlo do tučnjave.

Naime, u sukobu je sudjelovalo oko 40-ak ljudi dviju navijačkih skupina, a u sukobu je mlađi muškarac zadobio teške ozljede te je prebačen u KBC Osijek.

Iz PU osječko-baranjske kažu nam kako slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja.