Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

U virovitičkoj bolnici u prošloj godini rođeno 37 djece manje

Prošle godine u virovitičkoj Općoj bolnici  u 618 poroda rođeno je 624 djece.  Prema riječima Jadranka Šegregura, voditelja Odjela za ginekologiju i porodništvo, broj rođene djece kontinuirano pada od 2010.

Odjel za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Virovitica, na kojemu je prošle godine rođeno 37 djece manje u odnosu na 2016.,  posjetili su u srijedu virovitičko-podravski župan Igor Andrović i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. 

Župan Andrović predao je prigodne darove Danieli Šokec, majci dječaka Leona, prvog djeteta rođenog ove godine u Općoj bolnici Virovitica. U ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović prigodan dar uručila joj je i ravnateljica bolnice Mirjana Peček. Leon je drugo dijete Daniele i Ivana Šokec iz Pitomače. 

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin prigodnim je darovima čestitao Maji Meter, majci prve bebe rođene ove godine s područja grada Virovitice.

Prošle godine u virovitičkoj Općoj bolnici  u 618 poroda rođeno je 624 djece.  Prema riječima Jadranka Šegregura, voditelja Odjela za ginekologiju i porodništvo, broj rođene djece kontinuirano pada od 2010. godine. „Natalitet na području županije je sve lošiji i zabrinjavajuće je da svake godine imamo tridesetak poroda manje", rekao je dr. Šegregur, napominjući da takav trend, nažalost, bilježe i druga rodilišta u Hrvatskoj.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message