Obavijesti

News

Komentari 12

U virovitičkoj bolnici u prošloj godini rođeno 37 djece manje

Prošle godine u virovitičkoj Općoj bolnici  u 618 poroda rođeno je 624 djece.  Prema riječima Jadranka Šegregura, voditelja Odjela za ginekologiju i porodništvo, broj rođene djece kontinuirano pada od 2010.

VIDEO

Odjel za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Virovitica, na kojemu je prošle godine rođeno 37 djece manje u odnosu na 2016.,  posjetili su u srijedu virovitičko-podravski župan Igor Andrović i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. 

Župan Andrović predao je prigodne darove Danieli Šokec, majci dječaka Leona, prvog djeteta rođenog ove godine u Općoj bolnici Virovitica. U ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović prigodan dar uručila joj je i ravnateljica bolnice Mirjana Peček. Leon je drugo dijete Daniele i Ivana Šokec iz Pitomače. 

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin prigodnim je darovima čestitao Maji Meter, majci prve bebe rođene ove godine s područja grada Virovitice.

Prošle godine u virovitičkoj Općoj bolnici  u 618 poroda rođeno je 624 djece.  Prema riječima Jadranka Šegregura, voditelja Odjela za ginekologiju i porodništvo, broj rođene djece kontinuirano pada od 2010. godine. „Natalitet na području županije je sve lošiji i zabrinjavajuće je da svake godine imamo tridesetak poroda manje", rekao je dr. Šegregur, napominjući da takav trend, nažalost, bilježe i druga rodilišta u Hrvatskoj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu