Obavijesti

News

Komentari 12

U zadnjih tjedan dana nestalo deset ljudi: Jeste li ih vidjeli?

U zadnjih tjedan dana nestalo deset ljudi: Jeste li ih vidjeli?
10

Ako ste vidjeli nestalu osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju

VIDEO

U zadnjih tjedan dana od deset osoba je pronađeno pet. Policija još uvijek traga za: Ivanom Barušić, Irenom Čulinović, Kristinom Kelemen, Anamarijom Knežević i Emanuelom Repom

U zadnjih tjedan dana nestalo je deset ljudi. 

Danica Damjanić (31) se u subotu, 2. kolovoza udaljila se s adrese boravišta u Zagrebu, V. Kozari put 24 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Silvija Petrač (27)  visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Silvija se u subotu, 2. kolovoza, udaljila s adrese boravišta u Vojniću, Donji Vojnić 2A u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u traperice, bijelu majicu i crne balerinke.

Ante Simonelli (41) visok je 188 centimetra i ima tamno plavu kosu. Ante je u utorak, 5. kolovoza, oko 13 sati otišao roniti te je isplovio gumenjakom s Budikovca na Korčuli i od tada mu se gubi trag. 

Danijela Soklić (33)  je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Danijela se u srijedu, 6. kolovoza, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta 32 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Hrvoje Šlehan (25)  je visok 180 centimetara, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Hrvoje se u petak, 1. kolovoza, udaljio s adrese prebivališta u Zagrebu, Mlake 32D u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamno plave hlače, crne tenisice. 

Dario Radelić (15)  visok je 155 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Dario je u srijedu, 6. kolovoza, otišao s adrese boravišta u Ivanecu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku. 

Brankica Baričević (54)  je visoka 170 centimetara, ima tamno plavu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Brankica je u ponedjeljak, 4. kolovoza, otišla od kuće u Čazmi, Svetog Andrije 21. Zadnji put je viđena na Autobusnom kolodvoru u Čazmi gdje je kupila kartu za Vir. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku. 

Krzysztof Marek Woznaik (32)  je visok 180 centimetara, ćelav je, ima velike zelene oči, slabije je tjelesne građe, a na desnoj strani nosa ima ožiljak. U nedjelju, 3. kolovoza, s mjesta boravišta u Krvavici otišao je prema planini Bikovo i od tada mu se gubi trag. U trenutku odlaska bio je odjeven u crne kratke hlače, svijetlo zelenu majicu kratkih rukava, crne cipele, a na glavi je imao zelenu kapu. Sa sobom je ponio crni ruksak. 

Željko Brković (47) je visok 183 centimetra, ima crnu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Željko je u srijedu, 6. kolovoza, otišao u stan u Doboj (BiH) od kuda je trebao krenuti autobusom u Slavonski Brod, no otišao je u nepoznatom smjeru. Nije poznato u što je bio odjeven. 

Jalža Đurišević (80) je nestala 7. kolovoza u Hampovici dok je u šumi brala ljekovito bilje. U trenutku nestanka na sebi je imala crni donji dio trenirke, plavu veste, "frtun" zelene boje, na glavi crnu maramu, na nogama crne gumene čizme.

Ako ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu
102 GODINE OD ROĐENJA FRANJE

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu

Plus+ Franjo Tuđman rodio se 14. svibnja 1922. u Velikom Trgovišću. U povijest je ušao kao prvi hrvatski predsjednik, no obiteljsko stablo mu je isprepleteno tragedijama, usponima i padovima...

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera
NA SMRT JE IZBO UBOJICU

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera

Bio je sav krvav, krv je s njega kapala po podu. Rekao mi je: 'Vidi što mi je uradio, izbo me na spavanju, idi, pomozi mu'. Onda sam se nagnula prema vratima i vidjela Anđelka, također, oblivenog krvlju, govore susjedi
Ravnatelj Sv. Duha za 24sata o bebi u kontejneru: Stabilno je. Bila je pothlađena kad je došla
UŽAS U ZAPREŠIĆU

Ravnatelj Sv. Duha za 24sata o bebi u kontejneru: Stabilno je. Bila je pothlađena kad je došla

Nakon dojave i pronalaska policajci su pozvali Hitnu pomoć te je novorođenče prevezeno u KB Sveti Duh. Zasad se ne zna tko je majka. Iz bolnice su nam potvrdili da je beba bila pothlađena i da je sad stabilno