Obavijesti

News

Komentari 79

U zadnjih tjedan dana nestalo je osam ljudi: Jeste li ih vidjeli?

U zadnjih tjedan dana nestalo je osam ljudi: Jeste li ih vidjeli?
9

Policija moli da im se jave svi koji imaju neke informacije o njihovom nestanku. Ako imate informacije možete nazvati 192 ili posjetiti najbližu policijsku postaju

VIDEO

U proteklih tjedan dana nestalo je osam ljudi, a policija moli da im se jave svi koji imaju neke informacije o njihovom nestanku. Možete posjetiti njihov profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na nestali.hrnazvati 192 ili posjetiti najbližu policijsku postaju.

David Jakopović (22) nestao je 15. svibnja iz Nalješkovićeve 27 u Zagrebu. Visok je 186 centimetara, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Srednje je tjelesne građe. Od vrata prema leđima ima tetovažu u obliku orla, na gležnju i listu također ima tetovažu, a na lijevoj strani prsa ima ožiljak od šivanja. Od 15. svibnja kada se čuo s majkom gubi mu se svaki trag. 

Esma Smajić (57) nestala je iz Selnice Šćitarjevske 16. svibnja. Visoka je 160 centimetara, ima svijetloplavu kovrčavu kosu i zelene oči. S adrese u Selnici Šćitarjevskoj udaljila se oko 12.30 sati, 16. svibnja. Na sebi je imala hlače, majicu dugih rukava, smeđu jaknu s kapuljačom i smeđe cipele.

Gordan Horvat (43) nestao je u ponedjeljak 14. svibnja, kada se udaljio sa svoje zagrebačke adrese Sveti Duh 64. 

Krešo Ogrizek (56) nestao je s adrese Vinogradska 29 u Zagrebu 14 svibnja. Na čelu ima svježe kirurški saniranu ranu. U vrijeme nestanka na sebi je imao kariranu košulju i sivu šuškavu trenirku.

Štefanija Solarić (86) nestala je 13. svibnja s adrese Vinogradska 11 u Svetom Ivanu Zelini. Visoka je 150 centimetara, ima sijedu kosu i svijetloplave oči. Slabije je tjelesne građe. Udaljila se s adrese bez znanja ukućana oko 19.30 sati. U vrijeme nestanka bila je odjevena u kućni ogrtač boje trule višnje i kućne papuče.

Vojislav Rogić (60) nestao je 13. svibnja s adrese Biševska 15 u Osijeku. Visok je 170 centimetara. Ima sijedu kosu i svijetlo plave oči te je srednje tjelesne građe. Iam tetovažu glave djevojke s poprsjem na lijevoj podlaktici. Na dan nestanka udaljio se sa svoje adrese oko 10.15 sati. Od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je u vrijeme nestanka imao tamno plavu jaknu, crni donji dio trenirke, crne tenisice i plavu šilt kapu. 

Josip Rukavina (32) nestao je sa zagrebačke adrese Vinogradska 29. 11 svibnja. 

Ivanka Ivičić (55) nestala je 11. svibnja. s adrese Ivane Brlić Mažuranić 3 u Sisku. Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Na danas nestanka čula se sa susjedima i od tada joj se gubi svaki trag.

Zoran Markanović (38) nestao je 7. svibnja s adrese Tvrđavica 207 u Tvrđavici. Visok je 175 centimetara i slabije je tjelesne građe. Ima smeđu kosu, a u vrijeme nestanka na sebi je imao maslinasto zelene hlače i crnu majicu kratkih rukava s natpisom. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'
TKO JE BLIŽI VEĆINI?

VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'

Peđa Grbin je rekao kako je na Domovinskom pokretu odluka što i kako dalje, a da je na stolu i opcija ponavljanja izbora