Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubila je dečka usred 'akcije' pa mu odrezala - genitalije i udove

Anastasia Belošapkina (21) tijekom seksa ubila svog dečka Dmitryja Sinkeviča (24), a zatim kuhinjskim nožem iskasapila truplo kako bi izgledalo kao sotonistički idol Bafomet

Foto: Screenshot/Youtube/News Media
22 komentara

Belošapkina je osuđena na 10 godina zatvora za ubojstvo i oskvrnuće pokojnikovog tijela. Sinkevič je umro u njihovom stanu, od gušenja za vrijeme 'grubog seksa' u ruskom gradu Orjol blizu granice s Ukrajinom. 

Dečka je, kaže, ubila za vrijeme sado-mazo igre, a zatim mu je odrubila glavu, odrezala usne i obraze, odsjekla udove i prste i iščupala utrobu. Neke dijelove tijela pobacala je vani u smeće, a druge je zamrznula. Ostatak je pak objesila za kuke u stanu koji je nalikovao na mesnicu, a prsti su bili razbacani uokolo. Sama je priznala oba zločina, a vještačenje je utvrdilo kako je psihički sposobna za suđenje.

Foto: Screenshot/Youtube/News Media

Dok je Belošapkina rezala njegovo tijelo, sestra ju je nazvala da pita što ima.

- Sjeckam svog dečka. - odgovorila je.

Dmitryjeva pomajka Nina Sinkevič rekla je da su mu prsti odsječeni kako bi podsjećao na Bafometa. Neovisni forenzičar iz Beograda kojemu se javila potvrdio je kako je kasapljenje gotovo izvjesno dio ritualnog ubojstva.

- Kada smo vidjeli njegovu glavu... primijetili smo da su mu vilice stisnute, što znači da je podnosio snažnu bol - dodala je pomajka.

- Za nas rođake bilo kakva kazna bila bi preblaga. Žao mi je što je smrtna kazna zabranjena. - izjavila je Larisa Timošina, žrtvina teta.

Susjedi kažu da su ljubavnici bili fanovi okultizma i BDSM-a, a žalili su se i na orgijanje koje su organizirali svakog tjedna. Na njegovim društvenim mrežama bilo je sotonističkih slika.

Njegova posljednja slika prikazuje ih zajedno kako šeću psa u nedjelju, rano jutro na dan njegovog ubojstva.

Foto: Screenshot/Youtube/News Media

Možda vas zanima i ovo:
Message