Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ubio bivšu djevojku (19), njene roditelje, brata i novog dečka

Peterostruko ubojstvo u austrijskom Kitzbühelu: Mladić kojim je ubio cijelu obitelj svoje bivše djevojke predao se policiji. U postaji je na stol stavio nož i pištolj te sve priznao

Police officers and rescue workers stand in front of a house where, according to police, five people were found dead in Kitzbuehel
Foto: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
191 komentara

Nedjelja, šest sati ujutro. Nakon što je ubio svoju bivšu djevojku, njezine roditelje, brata i novog dečka potpuno rastrojeni mladić (25) uputio se na policiju.

- Ušao je u stanicu i stavio pištolj i nož na pult. Kazao je da je upravo ubio pet ljudi - ispričao je Walter Pupp, šef Državnog ureda za kaznenu policiju. 

Police officers and rescue workers stand in front of a house where, according to police, five people were found dead in Kitzbuehel | Autor: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Policija se odmah odvezla na mjesto događaja i pronašla pet beživotnih tijela. Pokušali su ih oživjeti, ali već je bilo kasno.

Ubojica i žrtva, 19- godišnjakinja, raskinuli su prije dva mjeseca. Njega je to dotuklo.  Još ga je više izbezumilo to što je ona ubrzo nakon prekida pronašla novog dečka.

Navodno su se noć prije ubojstva posvađali.

On je u četiri sata ujutro došao do njihove obiteljske kuće i oružjem koje je uzeo od svog brata, a koje je bilo uredno registrirano, poubijao cijelu obitelj.

Police officers stand in front of a house where, according to police, five people were found dead in Kitzbuehel | Autor: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Najprije je ubio oca koji mu je otvorio vrata, a zatim je otišao u sobu brata svoje bivše drage. Njega je upucao, a zatim je ubio i majku svoje bivše djevojke. Nakon toga je likvidirao i svoju bivšu koja je nalazila u zasebnom stanu unutar kuće sa svojim novim dečkom.

Nakon toga se okrenuo i otišao na policiju.

Možda vas zanima i ovo:
Message