Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Ubio djevojku pa pao s visine od 7 metara i napadao ljude...

Velika Britanija: Marler je na sudu priznao da je djevojku izbo pod utjecajem droga, ali je tvrdio da mu nije bila namjera da ju ubije. Kamere su snimile trenutak kada je Marler pao na parkirani automobil

Foto: Greater Manchester Police
27 komentara

Michael Marler (37) je izbo svoju djevojku Danielle Richardson (24) po licu, vratu i leđima te ju je ubio. Nakon toga je skočio iz stana s visine od 7,5 metara. Preživio je pad i počeo napadati ljude koji su mu htjeli pomoći. Sada je osuđen na sudu u Manchesteru. Poroti je trebalo samo 80 minuta da ga proglase krivim za ubojstvo i sad čeka izricanje presude.

Marler je na sudu priznao da je djevojku izbo pod utjecajem droga, ali je tvrdio da mu nije bila namjera da ju ubije. Kamere su snimile trenutak kada je Marler pao na parkirani automobil. Ustao se i počeo napadati prolaznike. Par je 12. veljače bio u kinu i kupovini, a onda su Marler i Danielle otišli u stan u kojem su privremeno boravili dok im kuća ne bude obnovljena. Uzimali su drogu i naredno jutro je Marler pao kroz prozor.

Ustao se, udarao nogama pakirane automobile, udarao je i grizao prolaznike te je pokušao ući u jedno vozilo. Policija ga je uhitila, a u stanu su našli djevojku koja je imala 15 ubodnih rana, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message