Obavijesti

News

Komentari 102

Ubio je prijatelja, prijavio sve policiji i pristojno im zahvalio

Ubio je prijatelja, prijavio sve policiji i  pristojno im zahvalio
6

Lewis Daynes (19) provest će najmanje 25 godina u zatvoru zbog ubojstva Brecka Bednera (14). Prerezao mu je vrat nožem, a onda nazvao policiju i sve prijavio

VIDEO

Prijatelj i ja smo se posvađali i ja sam jedini koji je izašao živ iz tog sukoba. Pošaljite policiju i forenzičare na moju kućnu adresu, dojavio je policiji Lewis Daynes (19) iz Velike Britanije nakon što je u veljači prošle godine ubio Brecka Bednera (14).

Na snimci koju je objavila policija, Daynes priznaje monstruozno ubojstvo. Potpuno miran, opisuje policijskoj službenici kako je tinejdžeru prerezao vrat, iako se ne sjeća što je točno do toga dovelo.  Potom daje svoje osobne podatke kako bi policija došla što prije na mjesto zločina, a na kraju razgovora pristojno zahvaljuje na pomoći.

Nedugo nakon toga, policija je stigla u obiteljsku kuću u Essexu u kojoj je Daynes živio. 'Čudnog kompjuterskog fanatika', kako ga opisuju, našli su u razrezanoj odjeći. Prije njihova dolaska razbio je računalo kako bi izbrisao  tragove online prepiske sa žrtvom.Essex Police

Policija je otkrila da je najmanje dvojici prijatelja na e-mail poslao fotografije ubijenog Brecka, te priznao ubojstvo 'gejmerima' na internetu. Nakon toga se istuširao, promijenio odjeću te nazvao policiju, javlja Daily Mail.

Daynes se s Bednerom, kojeg je upoznao preko online igre, dopisivao mjesecima. Prvi put su se našli dan prije nego ga je ubio.

Tužilaštvo je na suđenju odbacilo tvrdnje da je ubio u samoobrani. Ljepljivu traku i ostale predmete, koje upućuju na seksualni motiv, kupio je ranije na Amazonu. Trakom je Bedneru vezao udove prije nego mu je nožem prerezao vrat.

Essex Police

Policija je otkrila kako je u e-mailovima Bedneru, u nekoliko navrata, obećavao da će mu srediti fiktivne poslove na kojima će zaraditi ogromne količine novca. Također, rekao mu je da na dan njhova susreta slaže roditeljima da se ide naći s prijateljem njegovih godina.

Daynes je tijekom 2011. bio osumnjičen za silovanje tinejdžera no nije mu suđeno jer je žrtva odbila svjedočiti. Zbog ubojstva Bednera, iza rešetaka će provesti najmanje 25 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela