Obavijesti

News

Komentari 18

Ubio suprugu pa pokušao sina nagovoriti da preuzme krivnju

Ubio suprugu pa pokušao sina nagovoriti da preuzme krivnju
1

Fejzo Hodić (46) nije uspio u naumu. Županijski sud tereti ga za brutalno ubojstvo supruge u siječnju. Ženu je vezao za stolac i zatukao drvenom nogom od stola

VIDEO

Fejzo Hodić (46) pokušao je svog sina (14) nagovoriti da preuzme krivnju za ubojstvo pomajke Mine Hodić. U tome nije uspio, te se odlukom zagrebačkog Županijskog suda on tereti za brutalno ubojstvo iz siječnja ove godine.

Tijekom suđenja ispitat će se je li u trenutku ubojstva bio ubrojiv ili ne. Dok se iživljavao nad suprugom bio je pijan.

Naime, suprugu je pred očima sina mučio neko vrijeme. Trakom ju je vezao za stolac, udarao je po cijelom tijelu i na kraju ju zatukao drvenom nogom od stola. I ranije se fizički iskaljivao nad ženom, a nakon ubojstva istražitelje je pokušao uvjeriti da je Minu našao ozlijeđenu na ulici nakon čega ju je odnio u stan. Nazvao je i Hitnu kako bi njegova priča bila uvjerljivija. 

Nakon zaključka istražitelja da je on ubio suprugu, pritvoren je. Zbog nesporazuma suda i tužiteljstva donesena je odluka da ga se pusti na slobodu. Greška je brzo otkrivena i vraćen je u Remetinec u kojem će čekati rasplet suđenja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka
LED VELIČINE LJEŠNJAKA

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka

Jaka tuča, veličine lješnjaka, pogodila je područje Županje: 'Sve je trajalo pet minuta, udarala je jako u prozore i krov kuće'

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'
GRMI I SIJEVA

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'

ZADAR - Spojilo se nebo i zemlja, struja mi je čak dva puta 'blicnila', rekla nam je čitateljica koja je poslala video tuče kod Zadra. Promjenjivo oblačno te nestabilno. Mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, a lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Prema večeri postupno smirivanje i djelomično razvedravanje, ponajprije na jugu. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, uz pljuskove prolazno pojačan. Na Jadranu će puhati jugo te sjeverozapadnjak, kratkotrajno i jak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24 °C, prognoziraju iz DHMZ-a. Za osječku regiju i dalje je na snazi narančasti meteoalarm. Prema podacima sa stranice rain-alarm.com, oblačni sustav širi se iz Dalmacije prema sjeveru i istoku Hrvatske.
Usred tuče stali pod nadvožnjak na A3:  'Smrtno ugrožavaju sebe i druge. Kazne moraju biti više'
OPASNA ZAŠTITA OD TUČE

Usred tuče stali pod nadvožnjak na A3: 'Smrtno ugrožavaju sebe i druge. Kazne moraju biti više'

Kazna za zaustavljanje na autocesti je 60 eura: 'Vozači bi radije platili kaznu i riskirali vlastite živote i živote ostalih nego da saniraju štetu na limu'