Obavijesti

News

Komentari 11

Ubio zaručnicu (30) i tjednima tijelo držao u kovčegu garaži

Ubio zaručnicu (30) i tjednima tijelo držao u kovčegu garaži
2

Sedam tjedna Andrew Lindo skrivao je tijelo u garaži, a obitelji je slao poruke preuzimajući identitet svoje pokojne zaručnice kako bi ih uvjerio da je još živa

VIDEO

Andrew Lindo (29) ostatak svog života provest će iza rešetaka. Doživotna mu je kazna određena zbog okrutnog, hladnokrvnog i proračunatog ubojstva zaručnice Marie Stewart (30) lani u prosincu.

M. Stewart umrla je u njihovu domu u gradu Holmfirthu u južnom Yorkshireu nakon što ju je zaručnik zadavio, pretukao i izbo, a zatim njezino tijelo skrio u putni kovčeg, piše BBC.

Lindo nije pokazao kajanje za svoj težak zločin što je sucu olakšalo izricanje presude. Apelirao je na one koji će razmatrati buduće zahtjeve za smanjenje kazne da se u obzir uzmu teške okolnosti počinjenja djela.

Tijekom suđenja na površinu su, naime,  izašle sve gadosti koje je Lindo učinio nakon mučkog ubojstva.

Svega nekoliko sati nakon zločina krvolok je uzeo dvoje djece koje je ostavio bez majke i otišao po svoju novu ljubavnicu Angelu Rylance. Doveo ju je u kuću gdje je žena, ništa ne sluteći, provela noć dok je u garaži ostalo skriveno unakaženo tijelo M. Stewart.

Iako je motiv ostao nepoznat, pretpostavlja se da je Lindova zaručnica platila životom jer je Lindo vodio dvostruki život i to ga je počelo gušiti.

O okrutnosti njegova čina svjedoči i otkriće da je čak sedam tjedana uspijevao sakriti što je učinio. Obitelj i prijatelje svoje zaručnice zavarao je predstavljajući se kao ona na njezinu profilu na Facebooku te je s njezina telefona slao poruke u kojima je napisao, opet preuzimajući identitet svoje pokojne zaručnice, da je otišla i ostavila ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije