Obavijesti

News

Komentari 45

Ubojica koji je ženi odsjekao glavu tražio je nož dug metar

Ubojica koji je ženi odsjekao glavu tražio je nož dug metar
6

Dejan Valentinov u trgovini je zatražio nož, no prodavač ga je uputio dalje jer ih nisu držali. Dejan je tada uočio Britanku i počeo ju slijediti. Ušao je za njom u dućan...

VIDEO

Hoću ovoliki nož, viknuo je Dejan Valentinov (28) čim je ušao u dućan na Tenerifima pokazujući rukama dužinu od oko jednog metra. Nadzorna kamera snimila je Bugarina kad je prstom prešao preko vrata i rekao: Ubit ću nekoga. 

- Lutao je okolo tražeći nešto. Imao je papirić na kojem je pisalo 'Ja sam Bog'. Pitao sam ga što traži i rekao da ne prodajem noževe. Nisam mogao vjerovati kad sam čuo da je ubio ženu. Ni na trenutak nisam pomislio da je ozbiljan. U šoku sam - rekao je Carlos, zaposlenik dućana u kojem je ubojica snimljen. Nakon što je izašao iz dućana Dejan je počeo slijediti Jennifer Mills-Westley (60) koja je kupovala u Los Cristianosu. Žena ga je primijetila i sakrila se u ured za socijalno osiguranje. Kad joj se učinilo sigurno, izašla je, nesvjesna da ju Dejan još slijedi. Ušao je za njom u supermarket, uzeo nož s police i izbo ju 14 puta. Nadzorna kamera snimila je cijeli napad i kako manijak nesretnoj Britanki odsijeca glavu. 

Kako piše The Sun, Dejan je psihički bolesnik. U veljači je pušten s psihijatrije, navodno u Velikoj Britaniji, gdje je bio zbog napada. Susjedi i poznanici ispričali su da je često vikao prostote turistima, pričao s drvećem i zavijao na mjesec. Navodno je znao vikati da je bog i da će uništiti sve. Navodno je pobjegao iz bugarske vojske, a obitelj ga se odrekla. Stanje mu se pogoršalo nakon što ga je u travnju ostavila djevojka. Zbog alkohola, droge i nasilne naravi nije mogao zadržati nijedan posao. Trenutno je u pritvoru i čeka suđenje.

- Možda ne bih mogao mnogo učiniti jer sam star i hodam uz pomoć štapa, no borio bih se za svoju Jennifer, rekao je John Smith (82), otac ubijene žene. 

- Bila je predivna osoba, ne razumijem zašto bi joj netko htio nauditi. Bila je na krivom mjestu u krivo vrijeme. Sve što otac hoće je umrijeti prije svog djeteta. Ja to ne mogu, rekao je John za britanski Mirror. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa