Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ubojiti tajni agent u potrazi za pravdom

Nova uzbuđenja za sve ljubitelje trilera uz koji darujemo mozgalice

0 komentara

Prošlo je godinu dana otkad je CIA obučila Mitcha Rappa i dala mu odriješene ruke. Mitch je uspio uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo i ne ostavljajući traga. Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

Drugi romana iz kolekcije autora Vincea Flynna, Ubojiti hitac, možete potražiti na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr po cijeno od 59,90 kn. Uz svaku knjigu iz kolekcije, svaki čitatelj na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus na dar.

Roman "Ubojiti hitac" potražite u prodaji na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr za samo 59,90 kn. Svaki kupac na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus.

Prvi roman iz serije Vincea Flynna, „Američki plaćenik“ je u prodaji, a treći roman "Igre moći" opotražite od 4.8.

Možda vas zanima i ovo:
Message