Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Učiteljica spavala s učenikom, dok je drugi morao 'stražariti'

Afera je počela kada je profesorica instalirala aplikaciju Class Craft i rekla učenicima da ju dodaju za prijateljicu jer joj je navodno bilo dosadno na satu. Njezine poruke dječaku su ubrzo postale ljubavne

Foto: Pixabay/Facebook/Twitter
174 komentara

Bivša profesorica Brittany Zamora (28) iz Arizone rekla je da se osjeća krivom na optužbe da je spavala s maloljetnikom (13). Optužena je za spolni odnos maloljetnikom, zlostavljanje i spolni odnos na javnom mjestu. 

Zamora je predavala šestom razredu u školi Las Bricas Academy i uhićena je u ožujku 2018. U optužnici stoji da je više puta imala spolni odnos s maloljetnikom u učionici, a jednom prilikom i pred još jednim učenikom koji im je "držao stražu". Sve su otkrili roditelji maloljetnika s kojim je spavala. 

Primijetili su da im se sin ponaša čudno pa su instalirali aplikaciju Sentry Parental Control koja je pratila poruke djeteta i tražila sumnjiv sadržaj. Aplikacija detektira i neprikladan sadržaj na internetu. 

Kada su počeli dobivati upozorenja, roditelji maloljetnika su odlučili razgovarati s njime, a on im je priznao da je imao spolni odnos profesoricom. Roditelji su bili shrvani. 

- Njegovo djetinjstvo je gotovo. Pa on tek ima 13 godina - rekao je dječakov otac za Daily Mail. Dječakova pomajka plakala je kada je sve pričala policiji. 

- Rekli smo mu "samo nam trebaš reći istinu" i pokazali mu razgovor. "Tko je to? S kime to pričaš", pitali smo ga, a on je rekao: "s profesoricom". Tada ga je moj suprug pitao što s njome radi i ima li odnose s njome. A on je odgovorio "da" - ispričala je uplakana pomajka. 

Afera je počela kada je profesorica instalirala aplikaciju Class Craft i rekla učenicima da ju dodaju za prijateljicu jer joj je navodno bilo dosadno na satu. Njezine poruke dječaku su ubrzo postale ljubavne i počeli su imati spolne odnose, tvrdi tužiteljstvo. Dodali su kako se par jednom i neprimjereno dirao u učionici dok su ostali učenici gledali video. 

U jednoj poruci Zamora je poslala učeniku da se želi "seksati s njime svaki dan bez prestanka". Često su imali takve razgovore preko aplikacije. 

Zamora: Što radiš? 

Učenik: Razmišljam o tebi. 

Zamora: Oh, srce! Želim da si tu uz mene 

Učenik: Želim te, mala. Kad ćemo se opet j***ti? 

Zamora: Tako te jako želim! Kada god možemo, znaš da sam ja za 

Učenik: Želim te j***ti toliko jako, sve dosad mi nije bilo dovoljno 

Zamora: Ni meni, srce! Želim te svaki dan bez stajanja 

U idućim porukama mu se povjerila da će dati otkaz kako bi njih dvoje mogli biti zajedno. Na suđenju je otkrila kako je dva puta otišla do dječakovih bake i djeda kako bi imali odnose u njezinom autu dok je njezin suprug bio na pecanju. Imali su oralni seks prije nego što je njezin suprug nazvao da je krenuo kući. 

Razmjenjivali su eksplicitne fotografije uključujući nju u donjem rublju, a dječak joj je često pisao ljubavne poruke. 

Bez obzira na sve, suprug ju i dalje podupire. 

- Neću o tome s vama. Brittany je odrasla. Ona je najbolja, najbolja osoba koju znam - rekao je medijima. Kada su dječakovi roditelji rekli da će sve prijaviti policiji, suprug Daniel ih je zvao i molio da to ne rade. Branio ju je. U vezi su otkako su imali 16 godina, a u braku od 2015. Nemaju djece. 

Prijeti joj 44 godine zatvora, no zbog žalbe koju je uložila najvjerojatnije da će dobiti 20 godina. 

Možda vas zanima i ovo:
Message