Obavijesti

News

Komentari 35

Udario je policajca šakom u glavu, zatim ga mlatio ključem

Udario je policajca šakom u glavu, zatim ga mlatio ključem
1

Neimenovani muškarac sačekao je policajca s kojim se posvađao u Billi i udario ga šakom u glavu. Hrvali su se dok ga policajac nije primio da se ne može maknuti...

VIDEO

Nakon iznošenja obrane pred dežurnom istražnom sutkinjom Županijskog suda u Bjelovaru, Miro Levak (35) je u četvrtak oko podneva napustio sud. Iako je Općinsko državno odvjetništvo tražilo da se Levak zadrži 48 sati zbog utjecaja na svjedoke, istražna sutkinja Anka Turek Novak, nije prihvatila zahtjev te će Levak čekati podizanje optužnice za napad na službenu osobu i pokušaj nanošenja teških ozljeda na slobodi. 

Naime, Levak je u srijedu uhićen nakon što je oko 15.30 sati ispred trgovačkog centra Billa napao policajca (43) koji je bio u civilu. Navodni razlog za napad na službenu osobu dovodi se u vezu ranijeg postupanja policajca. 

Prvo je, kako je navela policija, šakom u glavu udario policajca. Napadnuti mu je policajac uzvratio i nakon razmjene udaraca uspio savladati Levaka. Iskoristivši trenutak dok je policajac čekao dolazak kolega koje je pozvao, nasilnik je otišao do osobnog automobila iz kojeg je izvadio ključ za montiranje kotača i ponovo krenuo na policajca. Uz prijetnje zadao mu je nekoliko udaraca po glavi. Kad je vidio da policajac obilnije krvari Levak se povukao. 

Policijska ophodnja u tom je trenutku došla do Bille, koja je od postaje udaljena nekoliko stotina metara, savladala napadača i privela ga radi kriminalističkog istraživanja. Nakon provedene noći u postaji, napadača su odveli u Istražni odjel Županijskog suda u Bjelovaru. 

U trgovačkom centru Billa koji je u srijedu bio poprište nesvakidašnjeg napada na policajca nitko od zaposlenih nije želio komentirati događaj koji je izazvao veliku pozornost Bjelovarčana. Policajac je odmah zbrinut na Kirurškom odjelu bjelovarske Opće bolnice. 

Levak je poznat bjelovarskoj javnosti jer se godinama bavi boddy bulldingom, a sada zajedno s Marijom Mlinarićem ima koncesiju na Gradski bazen Bjelovar. Inače je za ovo kazneno djelo predviđena kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci pa do pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.