Obavijesti

Promo sadržaj

Ugovorite dopunsko zdravstveno iz svog doma

Ugovorite dopunsko zdravstveno iz svog doma
1

Epidemiološka kriza izazvana korona virusom od svih nas zahtjeva maksimalnu odgovornost. Važno je strogo se pridržavati svih uputa kriznog stožera kako bi zaštitili starije, slabije i ugrožene

Epidemiološka kriza izazvana korona virusom od svih nas zahtjeva maksimalnu odgovornost. Važno je strogo se pridržavati svih uputa kriznog stožera kako bi zaštitili starije, slabije i ugrožene, te omogućili normalno funkcioniranje zdravstvenog sustava.

Ako želite ugovoriti policu Dopunskog zdravstvenog osiguranja, Croatia osiguranje podsjeća vas da to možete brzo i jednostavno učiniti online, bez da izlazite iz svog doma, uz 10% popusta i besplatno pokriće B liste lijekova u prvoj godini trajanja osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva participaciju u troškovima zdravstvene zaštite. Preciznije, ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja nećete morati plaćati doplate u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, za pregled specijalista, za laboratorijske pretrage i dijagnostiku, izdavanje lijekova na recept i druge usluge javnog zdravstvenog servisa koje nisu pokrivene obveznim zdravstvenim osiguranjem.

Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju uključuje i niz drugih benefita i pogodnosti. Osim popusta od 10% na online ugovaranje, ostvarujete pravo i na popust od 20% na usluge u Croatia poliklinikama te ulazite u program pogodnosti Croatia osiguranja Dobra prilika.

Osim putem web shopa, osiguranje možete ugovoriti preko svog zastupnika koji su dostupni mailom i telefonom. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefonskom broju 072 00 1884 ili na mail adresi info@crosig.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.