News

Komentari 3

Uhvatili ga s 61 kilogramom trave, uzgajao čak 225 stabljika

Uhvatili ga s 61 kilogramom trave, uzgajao čak 225 stabljika

Policija je tom prilikom pronašla ukupno 225 stabljika marihuane visine od 15 do 175 centimetara, 61 kilogram osušene 'trave', 940 grama hašiša te predmete i uređaje koji su mu služili za uzgoj droge

Oko 61 kilogram sušene i 225 stabljika marihuane te 940 grama hašiša otkrila je policija kod 52-godišnjaka na području Petrinje, gdje je drogu uzgajao u improviziranom laboratoriju i dvorištu kuće, zbog čega je priveden.

Sisačko-moslavačka policija u petak je priopćila kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem zbog kaznenog djela  neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Temeljem sudskog naloga pretražili su njegovu kuću i pomoćne prostorije u kojima je, u improviziranom laboratoriju i dvorištu kuće, uzgajao marihuanu i hašiš.

Policija je tom prilikom pronašla ukupno 225 stabljika marihuane visine od 15 do 175 centimetara, 61 kilogram osušene 'trave', 940 grama hašiša te predmete i uređaje koji su mu služili za uzgoj droge.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Najčitaniji članci