Obavijesti

News

Komentari 372

Boje se novih ruskih napada: 'Napustite grad ako možete...'

Boje se novih ruskih napada: 'Napustite grad ako možete...'

Ruska invazija Ukrajine ušla je u 71. dan. Ukrajinske snage u čeličani Azovstalj u Mariupolju vodile su teške krvave bitke protiv ruskih vojnika, izjavio je zapovjednik krajnje desne pukovnije Azov

POGLEDAJTE EMISIJU:

Najvažniji događaji:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.59

Ruskom oligarhu zaplijenili superjahtu

Luksuzna superjahta vrijedna 300 milijuna američkih dolara u vlasništvu ruskog oligarha Sulejmana Kerimovina zaplijenjena je danas na Fidžiju nakon što je to zatražilo Ministarstvo pravosuđa SAD-a. Kao razlog zapljene navodi se kršenje sankcija i navodne veze s korupcijom.

22.40

Ubijen tinejdžer dok je pomagao evakuirati životinje iz ZOO-a

Jedna je osoba ubijena, a dvije su teško ranjene dok su pomagale evakuirati životinje iz zoološkog vrta u Harkivu.

Ubijen je 15-godišnjak, rekao je vlasnik ekoparka u Harkivu koji zbrinjava životinje i pomaže terapijski djeci s posebnim potrebama.

Rekao je da je dječak pomagao roditeljima da nahrane i evakuiraju životinje. "Sjećamo ga se s ljubavlju kao heroja! On je šesta žrtva iz našeg tima", rekao je, prenosi Sky News.

22.31

Jill Biden provest će Majčin dan s ukrajinskim izbjeglicama u Rumunjuskoj i Slovačkoj

Prva dama Sjedinjenih Država Jill Biden planira napustiti Washington u četvrtak i otputovati na četverodnevnu turneju po Rumunjskoj i Slovačkoj kako bi istaknula predanost SAD-a ukrajinskim izbjeglicama. 

24sata

Supruga predsjednika Joea Bidena susrest će se s pripadnicima američkih službi i osobljem veleposlanstva, raseljenim ukrajinskim obiteljima, humanitarnim radnicima i nastavnicima tijekom četverodnevnog putovanja, priopćio je njezin ured.

22.17

Uskoro dogovor o sankcijama?

Josep Borell, šef diplomacije Europske unije, rekao je da je Unija "jako blizu" dogovoru o šestom bloku sankcija Rusiji zbog invazije na Ukrajinu.

22.08

'Rusi su ostvarili mali napredak'

Ruske snage postigle su mali napredak pogotovo u sjevernom dijelu Donbasa, izjavio je glasnogovornik Pentagona John Kirby na današnjoj konferenciji za medije. Dodao je taj "taj mali napredak" nije napredak kakav su prema američkim procjenama ruske snage "očekivale napraviti u ovom trenutku" u toj regiji.

 

Komentari 372