News

Komentari 2

Ukrala poznanici karticu, digla više tisuća kuna, pa prijavila policiji da je ona pokradena

Ukrala poznanici  karticu, digla više tisuća kuna, pa prijavila policiji da je ona pokradena

Djevojci (21) koja je svojoj poznanici ukrala bankovnu karticu, uzela novce s nje, a zatim prijavila policiji da su nju pokrali prijeti kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina

Dvadesetjednogodišnjakinja svojoj poznanici(21) ukrala bankovnu karticu i na bankomatu podignula više tisuća kuna a da bi skrenula pozornost sa sebe policiji je lažno prijavila da je i noj ukradena bankovna kartica i da je također oštećena za više tisuća kuna. Prijeti joj kazna zatvora od 6 mjeseci pa do 5 godina.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u četvrtak 4.ožujka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom s područja Slavonskog Broda na okolnosti počinjenja kaznenih djela.

Policija ju sumnjiči da je u drugoj polovici mjeseca prosinca 2020. otuđila bankovnu karticu vlasništvo druge 21-godišnjakinje, inače, neslužbeno doznajemo, svoje poznanice, također s područja Slavonskog Broda, te je na bankomatu podignula iznos od više tisuća kuna. 

Nadalje, krim istragom također je utvrđeno da je osumnjičena kako bi skrenula pozornost sa sebe 26.prosinca 2020. lažno je prijavila da je otuđena i njena bankovna kartica te da je sa iste podignuto više tisuća nekoliko tisuća kuna. 

Osumnjičena 21-godišnjakinja bit će kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, računalne prijevare i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Po odredbama Kaznenog zakona RH za kazneno djelo krađe prijeti joj kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina, za kazneno djelo računalne prijevare isto toliko a za lažno prijavljivanje kaznenog djela godinu dana zatvora. 

Najčitaniji članci