News

Komentari 0

Ukrao taksi, a u njemu ostao putnik: 'Vozio je kao manijak'

Ukrao taksi, a u njemu ostao putnik: 'Vozio je kao manijak'

Dok je muškarac koji se vozio taksijem plaćao taksistu, vozilo je okružila grupa tinejdžera. U tom trenutku jedan od njih ušao je u automobil i sjeo za volan, a putnik je ostao na zadnjem sjedištu...

Snimke iz jednog taksija u engleskom gradu Playmouth šokirale su lokalne policajce. Dok je muškarac koji se vozio taksijem plaćao taksistu, vozilo je okružila grupa tinejdžera. Fotografirali su se pred vozilom, a taksist je izašao kako bi ih zamolio da se maknu.

U tom trenutku jedan od njih ušao je u automobil i sjeo za volan. Stisnuo je papučicu gasa i jurio po cesti dok je zbunjeni muškarac sjedio na zadnjem sjedištu taksija i vikao da stane i da ga pusti van, piše Mirror.

Rumunjski taksist Corneliu Croila koji živi u Velikoj Britaniji ispričao je kako se sve dogodilo.

- Grupa djece naslonila se na vozilo. Jedan od njih je uhvatio kvaku vrata, a ja sam izašao da mu kažem da se makne. U to je drugi tinejdžer sjeo u automobil i počeo voziti dok je moj putnik još sjedio na zadnjem sjedištu. U mom automobilu se automatski zaključavaju vrata čim krenete tako da je putnik ostao zarobljen - priča Croila.

- Prava je sreća što nije ubio nekoga i što se nije sudario. Vozio je poput luđaka. Poput nekog terorista - dodao je taksist.

- Kad je krenuo voziti, zamalo je udario u stup, a onda je jedva izbjegao jedno vozilo. Ja sam za par minuta krenuo prijateljevim taksijem kako bi ga našao. Zvao sam i policiju, ali sam prije njih pronašao auto kraj ceste, napušten. Krivca još nisu uhvatili - zaključuje Corneliu.

Najčitaniji članci