Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ulovio curu u 'menage a trois' - troje ljudi mrtvo

New York: Muškarac je ušao u stan i vidio svoju djevojku u krevetu s dvojicom muškaraca. Priznao je policiji da ih je ubio. Muškarce je raskomadao

Wikimedia
Foto: Wikimedia
8 komentara

Neimenovani 50-godišnji muškarac poludio je vidjevši svoju djevojku kako se seksa s dvojicom muškaraca u svom newyorškom stanu. Nekoliko sati kasnije priznao je policajcima da je bio toliko bijesan da je izrezao njihova tijela i bacio ih negdje u New Jerseyu. Nije poznato je li pucao u njih ili ih zatukao do smrti. Nakon što je ubio muškarce i svoju 51-godišnju djevojku ostavio je poruku na prijateljevoj sekretarici. Priznao je ubojstva. Prijatelj je prijavio policiji koja je našla ubojicu kako sjedi kraj leša djevojke u stanu. Susjeda Regine Nole (46), koja živi preko puta rekla je kako ubojica nije djelovao preplašeno ni uzrujano dok ga je policija vodila. Čula je kako je žena zatučena do smrti.
- Izlazila je s više muškaraca. Preselila se ovdje prije tri tjedna - rekla je Nole. Susjeda Lulu Facey (30), koja živi iznad ubijene žene, rekla je kako je čula da netko zove upomoć. Međutim, nije se obazirala i otišla je dalje spavati misleći kako je cijela strka zbog pasa iz susjednog stana.

Možda vas zanima i ovo:
Message