Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Umjesto botoksa ubrizgao im želatinu: Proživjele pravi horor

Kad sam došla kući, počela sam osjećati nagli nalet vrućine. Lice mi je nateklo. Izgledala sam poput hrčka, kao da me netko šakom udario u lice, rekla je jedna od Melinovih žrtava

354397067
Foto: Profimedia
7 komentara

Lažni plastični kirurg iz Dorseta u Velikoj Britaniji ubrizgavao je ženama umjesto botoksa injekcije želatine od govedine te ih tako potpuno unakazio, javlja Daily Mail.

Marcelle King (62), Jozette Sheppard (46) i Carol Kingscott (57) nakon zahvata kod Ozana Melina proživljavale su pravi horor.

354397067 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

King je odlučila otići na botoks u studenom 2011.da si podigne samopouzdanje nakon raspada dugogodišnjeg braka. Melinu je platila 200 funta da joj 'sredi područje oko obrva i očiju". Nakon zahvata je pala u anafilaktički šok, te je završila na Hitnoj pomoći. 

- Mogla je umrijeti da nije uzela lijekove koje su joj liječnici propisali - rekao je plastični kirurg Colin Rayner.

King je na sudu rekla kako je nakon zahvata izgledala 50 godina starije te da je imala osjećaj kao da joj netko gasi čikove na licu.

- Kad sam došla kući, počela sam osjećati nagli nalet vrućine. Lice mi je nateklo. Izgledala sam poput hrčka, kao da me netko šakom udario u lice. Znala sam da nešto nije u redu Mislila sam da je alergijska reakcija pa sam stavila losion da umirim kožu. Očni kapci su mi se skroz spustili, jedva sam gledala - rekla je King i dodala da joj je Melin, kad se požalila na bolove nakon tretmana, rekao da bez malo boli nema ni promjene na bolje.

Sheppard pak nakon lažnog botoksa nije mogla normalno jesti, smijati se ni pričati gotovo šest mjeseci.

Stručnjaci su utvrdili da im je Melin ubrizgavao proizvod sličan želatini koji može izazvati jake alergijske reakcije. Nuspojave koje su pretrpjele liječnici su okarakterizirali kao potencijalno smrtonosne.

Melinu se sudi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda te lažno predstavljanje. Pacijentima je tvrdio da ima liječničku diplomu, međutim Udruga liječnika nikad nije za njega čula niti ga je primila u svoje članstvo.

Melin je rekao da se ne osjeća krivim niti po jednoj točki optužnice. Osumnjičena je i njegova supruga Lisa Bolster (50). Vlasti vjeruju da je sudjelovala u prijevari.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message