Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umjesto srdela, u mrežu mu se zapetljalo - 35,6 kg marihuane

Istarski ribar nazvao je u subotu ujutro policiju jer je iz mora kod Savudrije s ribama izvukao paket marihuane. Policajci su ga oduzeli i otkrili da je netko odbacio 35,6 kilograma te droge

marihuana
Foto: marihuana
20 komentara

Istarska policija istražuje slučaj od subote u kojem je ribar u moru pronašao odbačeni paket marihuane. Isplovio je na more u subotu ujutro, a oko 8 sati nazvao je 192 i prijavio nalazak. Do njega je odmah došla pomorska patrola koja je zaplijenila drogu. Otkrili su da je u njemu bilo 35,6 kilograma droge. 

Poslat će je na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''. Istraga se nastavlja te će brodom još jednom prijeći područje ne bi li pronašli još odbačenih paketa.

Inače, drogu su u moru policajci pronašli i prošle i ove godine. Tako su u 2017. u dubrovačkom akvatoriju našli 267 kilograma marihuane. Prošlog mjeseca su kod mora pokupili desetak sumnjivih paketa u kojim je također bila marihuana. Bili su umotani u PVC foliju i omotani ljepljivom trakom. 

Nekoliko dana poslije paketi su se pojavili i u dvije uvale na južnoj strani otoka Hvara. More je na obalu izbacilo dva paketa 'trave' teške 160 kilograma. Droga je došla i do Visa, a u dva paketa bilo je 25 kilograma marihuane.

Možda vas zanima i ovo:
Message