Obavijesti

News

Komentari 149

'Umjesto stručnom, ovu vladu bi se moglo zvati zavičajnom'

'Umjesto stručnom, ovu vladu bi se moglo zvati zavičajnom'
1

U konačnici se ruši dostojanstvo buduće Vlade. Jedno govore, drugo rade, poruka je izuzetno loša, zbog toga ćemo u petak biti protiv ove Vlade, kaže laburistica

VIDEO

Saborska zastupnica i predsjednica Hrvatskih laburista Nansi Tireli ustvrdila je u četvrtak kako je zavičajnost velikim dijelom određivala stručnost u novoj hrvatskoj Vladi.

- Stručnost o kojoj smo slušali gotovo tri mjeseca velikim je dijelom određivala zavičajnost, barem što se tiče Mostovih kandidata za ministre - rekla je Tireli novinarima dodavši da bi se novu Vladu umjesto stručnom moglo zvati zavičajnom. 

Tireli kaže da to nije dobro, "jer u konačnici ruši dostojanstvo buduće Vlade".

- Jedno se govori, drugo radi, poruka je izuzetno loša, zbog toga ćemo u petak biti protiv predložene Vlade, najavljuje laburistica. 

Ipak, 'priznaje' da u novoj Vladi ima stručnjaka, da se ne može generalizirati, ali nije konkretizirala na koga točno misli.

Zbog pojedinih ministarskih imena, uvjerena je da će se o ideologiji i ideološkim pitanjima itekako raspravljati. 

- Tri mjeseca izbjegavali smo ideološka pitanja, govorili su da se ćemo se baviti reformama, rastom gospodarstva, smanjenjem javnog duga, no po objavljenim imenima ministara vidimo da ćemo itekako raspravljati o ideološkim pitanjima i vratiti se gdje smo bili nekad ranije - ustvrdila je Tireli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.