Obavijesti

News

Komentari 56

Upoznali su se u klubu, Donald je tamo došao sa svojom curom

Upoznali su se u klubu, Donald je tamo došao sa svojom curom
1

S mužem je samo jednom bila u Sloveniji, i to na dva sata. Sletjeli su privatnim avionom u Ljubljanu, odvezli se do Bleda, gdje su ručali, nakon čega se Trump vratio u SAD...

VIDEO

Milijun manekenki svake godine ode u Ameriku u potrazi za uspjehom, no samo je Melania upoznala milijardera koji je postao predsjednik, počeo je Bojan Požar priču o prvoj dami SAD-a.

Ovaj slovenski novinar i pisac autor je knjige “Melania Trump - Gola resnica”, ili u prijevodu “Gola istina”. Priča o Melaniji bila mu je to zanimljivija što nitko u Sloveniji, gdje Melania nije bila zadnjih 11 godina, o njoj i njezinoj obitelji ne zna puno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10

Slovenci o njoj malo znaju

- O njoj se jako malo pisalo. Kolega Igor Omerz i ja pronašli smo o Melaniji samo nekoliko tekstova, i to onih prenesenih iz američkih novina - govori Požar dodajući da su u knjizi detaljno opisane tri verzije upoznavanja Melanije i Donalda Trumpa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

- Najtočnijom se čini verzija prema kojoj je Donald s djevojkom Novozelanđankom došao u diskoklub u kojem je upoznao Melaniju. Zanimljivo je da Melania i nije baš bila Donaldov tip žene jer je on volio visoke plavuše s velikim grudima, a Melania je imala tamnu kosu i unatoč brojnim estetskim operacijama nije imala velike grudi ni obline - kazao je Požar. Tvrdi kako je, prema tvrdnjama poznatog hrvatskog estetskoga kirurga, Melania baš u njegovoj ordinaciji napravila puno estetskih operacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

- Vjerojatno on nije jedini koji ju je operirao jer Melania je operirala manje-više sve što se operirati može da bi izgledala ljepše. Taj kirurg je očekivao poziv na njezino vjenčanje - govori autor knjige, koji je pronašao pet mladića koji su s Melanijom bili u vezi.

Bojan Požar (lijevo)

Pronašli pet bivših dečkiju

- Jedan od njih tvrdi da je s njim izgubila nevinost i da ga je ostavila nakon što je otišao u vojsku. On je kasnije prohodao s njenom sestrom Ines, s kojom je bio u vezi sve do 2012., a s Melanijom nakon prekida nije bio u kontaktu. Svi su ti mladići znali na kojem su krevetu spavali, koje je boje bio namještaj, a Melania je sve to demantirala kao što i inače radi - govori Požar dodajući kako ispada da je sve izmišljeno i da Melania nema povijest i život prije Trumpa. Tvrdi kako Melania nema nikakvih kontakata sa Slovenijom te da njezina odvjetnica najavljuje tužbe svima koji Melanijino ime koriste na svojim proizvodima. Požar smatra kako bi u četiri godine Trumpova mandata prva dama trebala posjetiti rodnu zemlju, a koliko je zasad poznato, s mužem je samo jednom bila u Sloveniji, i to na dva sata. Sletjeli su privatnim avionom u Ljubljanu, odvezli se do Bleda, gdje su ručali, nakon čega se Trump vratio u SAD, a Melania je otišla roditeljima u Sevnicu. Tamo se Trump nikad nije pojavio, kao ni njihov sin, koji navodno tečno govori slovenski i ima dvojno državljanstvo.

- Melanijini roditelji su većinu vremena u Americi, a u Sloveniju navraćaju u pratnji tjelohranitelja. U Americi je i Melanijina sestra Ines - govori Požar, kojeg ne brine pretjerano to što se ovom knjigom, odnosno njenim sadržajem, možda zamjerio najmoćnijem čovjeku na svijetu.

- Knjiga koja sadrži dosta neugodnih informacija o Trumpovoj supruzi, koje su se pokušavale zataškati, u Americi je dosta uspješna - govori Požar navodeći da je jedna od tih informacija Melanijina navodno izmišljena diploma sa studija arhitekture. Autor sakuplja dokumentaciju i najavljuje kako će nastavak knjige vjerojatno izdati do kraja Trumpova mandata.

Izmislila diplomu

Pretpostavlja da je Melania knjigu pročitala jer je PR služba Donaldove kampanje brzo demantirala detalje iz knjige.

- Samo su napisali da knjiga nije poštena prema Melaniji i da ima puno neistina, no ništa konkretno nisu napisali - prisjeća se Požar dodajući da bi Melania tužbu trebala podići u Sloveniji, gde je knjiga izdana. Tvrdi kako ima Slovenaca koji podržavaju Trumpove, no kako se Melaniji zasigurno u mladosti nešto grubo dogodilo jer sa Slovenijom ne želi imati nikakve veze.

- Možda je boli što nije uspjela kao manekenka u Sloveniji, ili što nije bila miss. To zna samo ona, no dva puta jr mijenjala ime i prezime. Najprije iz Melanija u Melania, a potom i Knavs u Knauss. Govorila je da je Austrijanka, a austrijski mediji su pisali da je Donald Trump u vezi s Bečankom - pojašnjava Požar. Na vjenčanje nije pozvala nikoga iz Slovenije, a kad su novinari pitali Trumpa kako to da nema djeveruše, on je odgovorio kako to u Austriji i Sloveniji nije običaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...