Obavijesti

News

Komentari 22

Upozorenje rođakinji ubijene Jelene: 'Ubit će te iz osvete'

Upozorenje rođakinji ubijene Jelene: 'Ubit će te iz osvete'
2

Teodora Krsmanović ne usudi se izaći iz stana nakon što joj je nepoznati muškarac upozorio da obitelj Zorana Marjanovića planira ubiti i nju kako bi prikrili njegovu krivnju za ubojstvo pjevačice

VIDEO

Nepoznati muškarac u subotu navečer nazvao je rođakinju Jelene Marjanović, Teodoru Krsmanović i upozorio je da joj obitelj Marjanović planira nauditi kao i pjevačici, kako bi prikazali da je ubojica neki manijak koji je još na slobodi, a ne Zoran.

Teodora kaže da je uznemirujući poziv dobila preko Vibera u noći između subote i nedjelje, javlja Alo.rs.

- Nepoznati muškarac me je zvao sa nepoznatog broja, djelovao mi je kao da je iz inozemstva. Kazao mi je da ima pouzdane informacije da je obitelj Marjanović od podizanja optužnice protiv Zorana, dva puta planirala moje ubojstvo. Cilj im je navodno, da se pokaže da je i Jelenu i mene ubio neki manijak koji je još na slobodi. Prema tvrdnji tog čovjeka, time su željeli napraviti alibi za Zorana i izvući ga iz zatvora - kazala je Teodora.

Dodala je da će tražiti zaštitu od policije jer nakon poziva više ne može spavati od straha.

- Živim sama sa cimericom u Kragujevcu, gdje studiram, i vjerujte da mi nije nimalo svejedno. Planiram sve prijaviti policiji, a do tada neću izlaziti iz kuće, jer se bojim. Od kada sam dobila tu dojavu, ne mogu spavati, trzam se na svaki šum, plašim se da će neko doći i ubiti me kao moju Jelenu - navela je Teodora.

Jelenina rođakinja i bizarne poruke i na Facebooku, i to sa Jeleninog profila samo nekoliko dana nakon što je pjevačica ubijena.

Prva poruka sa Jeleninog Facebook profila stigla je Teodori 11. travnja 2016. godine, devet dana nakon zločina. Nepoznata osoba ušla je u Jelenin profil i upitala Teodoru "Ćao. Kako si, draga?"

Šokirana Teodora je na to postavila pitanje "Tko je to?", nakon čega je dobila odgovor "Pa znaš".

Teodora je u strahu prekinula komunikaciju ali je nakon dvadesetak dana, ponovo dobila pitanje sa Jeleninog profila.

Do danas nije razjašnjeno tko je i kako ulazio na Jelenin profil.

Podsjetimo, beogradsko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga se tereti da je 2. travnja 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović. Kako saznaje Kurir, uskoro će biti uhićeni i njegovi pomagači u zločinu.

Marjanoviću se na teret stavlja kazneno djelo teško ubojstvo. Istražitelji , po riječima izvora, tvrde da su u potpunosti složili mozaik zločina te da znaju i točno tko je što od pomagača radio u teškom zločinu.

- Na osnovu svih dokaza koji su prikupljani od dana kada je Jelenino tijelo pronađeno u kanalu, postoji osnovana sumnja da je zločin počinio Zoran. Policajci koji su od prvog dana radili a slučaju uvjereni su da je to on, ali nisu imali dovoljno dokaza da ga uhite. Međutim, nakon analize vlakana na hlačama na kojima su pronađeni tragovi blata i Jelenine krvi, kao i nakon detaljnih analiza mobilnih telefona, stavljene su mu lisice - kazao je izvor upućen u istragu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"