Obavijesti

News

Komentari 56

Urolog nije prepoznao erekciju - morali mu amputirati penis!

Sebastian S. (34) trpio je bolove zbog dugotrajne erekcije. Na kraju je dobio sepsu zbog koje su mu morali amputirati penis i potkoljenicu. Traži 500.000 eura odštete

VIDEO

Sebastian S. (34) kojem su liječnici amputirali penis i lijevu potkoljenicu od 2009. godine sjedi u invalidskim kolicima. Za to smatra odgovornim urologa koji nije na vrijeme otkrio sepsu. 

Suđenje u kojem Sebastian traži odštetu od 500.000 eura počelo je u četvrtak u Münchenu. 

Sebastian je 3. travnja 2009. otišao svojem liječniku i požalio mu se na bolove u prsima i trbuhu. Liječnik je zaključio da je problem u živcima te mu je dao lijekove protiv bolova i za sprječavanje upala. Sebastianu je bilo malo bolje, ali 8. travnja je opet otišao liječniku jer je imao bolove u trbuhu i genitalijama te bolove prilikom mokrenja. Liječnik ga je poslao stručnjaku urologu. Urolog mu je dao antibiotike i poslao kući. 

Sebastian ga je nazvao sljedeći dan i rekao da mu se stanje pogoršalo. No nije dobio termin za pregled pa je otišao drugom urologu. On mu je dijagnosticirao prijapizam odnosno bolnu dugotrajnu erekciju bez seksualnog uzbuđenja i poslao ga u bolnicu. U bolnici je doživio septički šok i dijagnosticirali su mu niz drugih bolesti. Amputirali su mu penis i potkoljenicu i tri je tjedna bio u umjetnoj komi. Sebastian smatra da se sve to mogli izbjeći da ga je urolog još 8. travnja poslao u bolnicu. Urolog pak tvrdi da Sebastian tada nije imao temperaturu, da se nije žalio na jake bolove te da nalazi nisu bili zabrinjavajući. 

Sebastian koji je prije amputacije dobio kćer koja danas ima šest godina, kaže kako je sada radno nesposoban i ovisan o drugima, piše Abendzeitung.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.