News

Komentari 37

USKOK i MUP objavili detalje akcije jučerašnjih uhićenja: Evo za što terete 10 privedenih

USKOK i MUP objavili detalje akcije jučerašnjih uhićenja: Evo za što terete 10  privedenih

USKOK je objavio detalje o jučerašnjim uhićenjima u Zagrebu i za što terete desetero privedenih, od kojih je dvoje djelatnika grada Zagreba

Jučer je u Zagrebu uhićeno desetero, policija je protiv njih podnijela kaznene prijave. Danas su USKOK i MUP objavili detalje o uhićenjima i za što terete privedene, među kojima je i dvoje djelatnika grada Zagreba.

Pogledajte video: Uhićenja u Zagrebu

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (Služba Osijek) u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad desetero hrvatskih državljana (1955., 1970., 1971., 1973., 1958., 1945., 1948., 1953., 1965. i 1967.) zbog sumnje da su počinili kaznena djela protiv gospodarstva – Primanje mita i Davanje mita.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je:

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja desetero osumnjičenih predano je pritvorskom nadzorniku dok je policija protiv njih podnijela kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Najčitaniji članci