Obavijesti

News

Komentari 40

USKOK sumnja da je Zagreb oštećen za 15,4 milijuna kuna

USKOK sumnja da je Zagreb oštećen za 15,4 milijuna kuna
1

Uskok je proširio istragu u slučaju 'Krašograd' na još četvero osumnjičenih - Ninoslavu Zeković, zamjenika Boru Kisjelicu te sudskog vještaka Mirka Kožula

VIDEO

Uskok je proširio istragu u slučaju 'Krašograd' na još četvero osumnjičenih, bivšu pročelnicu Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove Ninoslavu Zeković, njezina zamjenika Boru Kisjelicu te sudskog vještaka Mirka Kožula, koji su već ranije obuhvaćeni istragom, dok se ona proširila na četvrto osumnjičenog, opunomoćenika društva Grokomp Nekretnine, objavio je DORH na svojim internetskim stranicama. 

Sumnjaju da su bivša pročelnica Ninoslava Zeković i načelnik Odjela za zemljište Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada Zagreba Boro Kisjelica od početka svibnja do 12. lipnja 2007., u Zagrebu, na traženje punomoćnika društva Grokomp nekretnine d.o.o., pogodovali tom društvu prilikom zamjene nekretnina u vlasništvu Grokompa te nekretnina u vlasništvu Grada čime je društvu pribavljena nepripadna imovinska korist. 

Opunomoćenik Grokomp nekretnina je od ovlaštenog sudskog vještaka Mirka Kožula tražio da procijeni vrijednost nekretnine navedenog društva u Alfirevićevoj 6, gdje je sada pučka kuhinja te da "u odnosu na realne vrijednosti zemljišta neosnovano uveća vrijednost tih nekretnina te neosnovano umanji vrijednost zemljišta u vlasništvu Grada koje je to društvo trebalo steći zamjenom".

Opunomoćenik Grokompa od sudskog vještaka tražio je i da u procjenu uključi zemljište koje nije bilo u vlasništvu društva Grokomp nekretnine niti je bilo predmet zamjene s Gradom. Potom je sudski vještak načinio nalaz i mišljenje u kojem je, sukladno traženju Grokompa nerealno prikazao vrijednost nekretnina. Na temelju takvog nalaza i mišljenja, opunomoćenik Grokomp nekretnina je u ime tog društva sastavio prijedlog za zamjenu nekretnina u Alfirevićevoj 6 sa zemljištem u vlasništvu Grada na križanju Heinzelova-Vukovarska i predao ga Gradu Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao