Obavijesti

News

Proslavite najbolji praznik rada na Bundeku uz roštilj i Begine!

Proslavite najbolji praznik rada na Bundeku uz roštilj i Begine!
6

24sata te poziva na otvaranje 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec koje će pružiti odličnu zabavu i uživanje u vrhunskim mesnim delicijama i Pan pivu!

Dođi na Bundek u četvrtak 1.5. i od 12 sati sudjeluj u prvom izlučnom natjecanju za Zlatni ćevap: sakupljajući trikove od najboljih roštilj-majstora Hrvatske i chefa Branka Ognjenovića, uživajući u vrhunskim mesnim delicijama  PIK Vrbovca i Pan pivu po nevjerojatnim cijenama (Izdvajamo Zlatni ćevap menu: veliki ćevapi + točeno pivo 0,5 l = 25,00 kn), plešući i pjevajući uz glazbene sastave Begini, Od srca do srca i Kumovi ili osvajajući nagrade za posjetitelje u brojnim igrama za koje treba samo malo spretnosti.

Program traje od 12 do 20 sati, a u slučaju kiše pripremili smo dovoljno mjesta pod suncobranima za sve posjetitelje!

Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobijedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanyia.

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima odvijat će se od 1. svibnja do 8. lipnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap:

01.05. Zagreb - Bundek
10.05. Osijek - Tvrđa
24.05. Novi Vinodolski - Frankopanski trg
25.05. Zadar - riva
01.06. Varaždin - Kapucinski trg
08.06. Zagreb - Bundek - FINALE

Tražimo timove od 4 člana, a pravo sudjelovanja imaju i amateri i profesionalci. Jedini je uvjet da svi natjecatelji imaju više od 18 godina i da, naravno, uživaju u pripremanju mesa pečenog na vatri.  Pripremite svoje timove i prijavite se ovdje.

I ove godine očekujemo žestoku konkurenciju, stoga smo za najuspješnije pripremili i vrijedne nagrade. No, zasigurno najvrednije priznanje pripast će vođi pobjedničke ekipe. Radi se o nagradi koja će mu osigurati mjesto u kulinarskoj povijesti Lijepe naše – Zlatni ćevap. Ova jedinstvena nagrada bit će uručena najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju.

Pratite specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...