Obavijesti

News

Komentari 343

Zoran Milanović: Glasajte za bilo koga osim za HDZ! Ovo je borba za hrvatsku slobodu

Zoran Milanović: Glasajte za bilo koga osim za HDZ! Ovo je borba za hrvatsku slobodu

Parlamentarni izbori su 17. travnja. DIP je zaprimio prvu kandidaturu za izbore. Ustavni sud odlučuje mora li Milanović dati ostavku na mjestu predsjednika RH ako se želi kandidirati za premijera

PRATITE UŽIVO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.02

Arsen Bauk: 'Nećemo kršiti odluku Ustavnog suda. Taktika je da se držimo upozorenja'

24sata

Arsen Bauk za RTL govorio je o SDP-ovoj kampanji za izbore te kako će to izgledati. 

- Ne da ne želimo kršiti odluku Ustavnog suda. Mi je nećemo kršiti niti smo imali ikad namjeru, želju bilo da kršimo odluku devet sudaca Ustavnog suda - rekao je i dodao kako su to "izbori za Hrvatski sabor. Imat ćemo kandidate za Hrvatski sabor. Kada dobijemo izbore, naši zastupnici će ga podržati za mandatara. Zna se već koga i to je to."

Više pročitajte OVDJE.

21.33

Bivša predsjednica Ustavnog suda: 'Ja bih poništila izbore!'

24sata

Devet Ustavnih sudaca podržalo je odluku oko Milanovića, njih dvoje je bilo protiv, dok su dva napustila sjednicu prije samog glasanja. Bivša predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec smatra kako je to potpuno beznačajno.

- Nikada po mojem iskustvu, u najtežim situacijama, kada smo donosili odluke koje su bile protivne svim mogućim očekivanjima, državnim, društvenim, nitko nije pobjegao. Svi smo sjedili i svatko je ponio taj teret - izjavila je za Dnevnik Nove TV.

Više pročitajte OVDJE.

21.02

Milanović je sasuo bujicu uvreda HDZ-ovcima. Ali jednog je ipak štedio: 'Nije gangster'

24sata

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je boravio u Veloj Luci, a prilikom tog posjeta obratio se medijima i komentirao odluku koju je o njegovoj kandidaturu za premijera na predstojećim izborima donio Ustavni sud.

- Sugeriram ljudima koji su mi dali podršku da budu lukavi da se čuvaju, da paze što rade jer ih je ta gangsterska družina uzela za taoce. Meni ne mogu ništa, ali mogu njima. Na tipičan gangsterski način grupa muljatora predvođena Šeparovićem, bivšim šefom HIS-a iz vremena kad su praćeni i maltretirani hrvatski novinari, zadnje godine vlasti HDZ-a, postao je predsjednik Ustavnog suda. Prije toga je bio korumpirani odvjetnik - oštro se obrušio na Ustavni sud.

Više pročitajte OVDJE.

20.37

Mario Radić: Milanović je trebao podnijeti ostavku

Mislim da je Zoran Milanović trebao podnijeti ostavku, mislim da bi onda pokazao neku veličinu, ovako je ostao sjediti na dvije stolice, kazao je Mario Radić iz Domovinskog pokreta za RTL

- Imali ste neki dan intervju Peđe Grbina koji je rekao da mu je puno draži Tito nego Stepinac. Mi s takvim ljudima ići ne možemo. Tu ima puno ljudi i ideja koje se potpuno razlikuju od naših ideja. To je nešto što mi ne možemo prihvatiti. Isto tako, ne možemo prihvatiti da idemo s onima koji idu na janjetinu u Benkovac s SDSS-om, a hrvatski branitelji čekaju sat vremena da dođe predsjednik Vlade - rekao je o mogućoj kolaciji.

20.15

Milanović: Glasajte za bilo koga osim za HDZ!

Zoran Milanović oglasio se još jednom na Facebooku.

- Bit ću na kraju na legalan i pristojan način premijer, ali toj bandi neću reći kako. Pozivam hrvatske ljude, sve ljude ove zemlje da se ujedine protiv HDZ-a i bande Andreja Turudića. Glasali oni za SDP-ovu listu, za Možemo, za Domovinski pokret, za MOST, sve je dobro, ništa nije loše. Ovo su vremena u kojima se borimo virtualno, ne stvarno, ali na život ili smrt. Ovo radim iz osjećaja dužnosti, časti i osobne slobode. Glasajte za bilo koga osim za HDZ, ovo je borba za hrvatsku slobodu i za Treću hrvatsku Republiku - napisao je.

Komentari 343