Obavijesti

News

Uz sportske, u Umagu su se najviše tražile gastro zvijezde

Uz sportske, u Umagu su se najviše tražile gastro zvijezde
6

PIK Vrbovec potvrdio kreativnosti i u gastro i u sadržajnom dijelu turnira s novim rekorderom među burgerima - PIK Mega burger - 17 katova i 30 kilograma vrhunskog mesa i čistog užitka

Ovogodišnji 26. Konzum Croatia Open Umag završio je u gotovo jednako neobičnom i egzibicionističkom tonu kao što je započeo, potvrdivši ponovo da iznenađenja nikad nije dovoljno. 

Nakon što je Goran Ivanišević 26. Konzum Croatia Open otvorio zaigravši tenis PIK drvenom daskom za rezanje te potvrdio da najbolji uvijek uspijevaju s najboljima, uz rast adrenalina na sportskim terenima koji se osjećao proteklih dana, prilično je uzbudljivo bilo i na PIK roštilju na novinare.

Održan uoči završnice turnira, mirisima prefinog gastronomskog iznenađenja koji su se širili cijelim područjem ovog iznimnog sportskog događanja, PIK Egzibicionistički roštilj prizivao je ljubitelje vrhunskih zalogaja, čiji su pogledi otkrivali da se tu doista ima što i kušati i vidjeti.

 Egzibicijsko mega iznenađenje PIK Vrbovca – PIK Mega burger, svojim majstorskim znanjima i iskustvom, vrijedno je puna dva sata gradio PIK-ov roštilj majstor Marko Lučić, a prisutni predstavnici medija iz svih krajeva svijeta te radoznali pogledi okupljenih s nestrpljenjem su očekivali probati prve zalogaje ovog 17 katova visokog i 30 mesnih kilograma teškog mega burgera

Pobjednici novinarskog turnira koji se redovno održava svake godine, novinar Hrvatske riječi iz Subotice, Dražen Prćić i fotograf Alexandru Daniel Stoinesku iz rumunjskog medija Sport 7, nakon primitka sportskih priznanja imali su čast primiti još jedno priznanje. 

Konkretno prvi su zarezali PIK Mega burger te probali ovaj atraktivan vrhunski mesni specijalitet sačinjen od najfinijeg mesa PIK pljeskavica, dimenzija 1 metar visine i pola metra širine.

Uz traženje komada „Mega burgera više“, neobično i zaista drugačije završio je ovogodišnji PIK Egzibicionistički roštilj za novinare, a na kojem nije nedostajalo ni drugih neodoljivih grill delicija iz PIK-ovog asortimana Volim roštilj.

U neformalnim razgovorima, a nakon što što je PIK Mega Burger doslovce nestao, moglo se čuti da u istom tonu svakako treba nastaviti i sljedeće godine. 

PIK-ov roštilj majstor Marko Lučić, uistinu zadovoljan svojim kulinarskim remek djelom,  istakao da se nove inspiracije već rađaju te pozvao sve prisutne na još uzbudljivije druženje sljedeće godine. Tko zna koji će se rekordi tada obarati? A PIK dokazano ima sve adute da iste osvoji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.