News

Komentari 73

Užas u Vrapču, pas napao djecu: 'Prvašića je izgrizao po tijelu, ležao je krvav ispred pekare'

Užas u Vrapču, pas napao djecu: 'Prvašića je izgrizao po  tijelu, ležao je krvav ispred pekare'

Dječačić je ležao na cesti ispred pekare, kraj njega je bila i majka. Mislim da je ugrizao i curicu, sjeo sam u auto i otišao tražiti psa, ispričao nam je čitatelj. Navodno je isti pas već napadao ljude u Vrapču

Zagrebačka policija potvrdila nam je incident u Gornjem Vrapču u petak ujutro. Kako su nam ispričali čitatelji, pas je napao djecu ispred osnovne škole, a najgore je prošao prvašić kojeg je pas izgrizao po tijelu.

- Nije mu prvi put da napada ljude. Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira - ispričao nam je čitatelj i dodao kako je pas napao i curicu. Policija nam je potvrdila da su dobili dojavu o napadu te utvrđuju sve okolnosti.

Dobili smo i potvrdu ravnateljice osnovne škole, koja nam je rekla kako je sve bilo izvan dvorišta škole i kako surađuju s policijom.

Svjedok: Užas, dječačić je ležao krvav

Kako tvrde čitatelji, ovo nije prvi napad ovog psa te je vlasnik više puta upozoren.

U Facebook grupi 'Zakaj volim Vrapče' mogu se pronaći objave upozorenja na istog psa koji luta Vrapčem bez lanca i brnjice. 

Pričali smo sa svjedokom napada.

-Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga... - ispričao nam je otac. 

Najčitaniji članci