Obavijesti

News

Komentari 16

Uznemirujući slučaj iz SAD-a: Otac silio sina (6) da satima trči na traci, dječak je preminuo

Uznemirujući slučaj iz SAD-a: Otac silio sina (6) da satima trči na traci, dječak je preminuo

Slučaj se dogodio se 2021., a otac monstrum stigao je u utorak na suđenje zbog optužbi za ubojstvo. Njegov šestogodišnji sin umro je od "traume uzrokovane tupim udarom", a njemu se sada sudi za ubojstvo

VIDEO

Otac iz američke savezne države New Jersey prisiljavao je svog šestogodišnjeg sina da trči na traci jer je navodno bio predebeo, a dječak je samo nekoliko dana kasnije preminuo, izvijestio je Daily Mail.

Jezivi slučaj dogodio se 2021., a otac monstrum Christopher Gregor (31) stigao je u utorak na suđenje zbog optužbi za ubojstvo.  Njegov šestogodišnji sin Corey Micciolo 2021. godine umro godine od "traume uzrokovane tupim udarom" nakon navodnog zlostavljanja. Ako bude osuđen, Gregor se suočava s doživotnim zatvorom.

Obdukcija je pokazala kako je Corey umro zbog ozljeda uzrokovanih tupim udarom po prsima i abdomenu, s razderotinom na srcu, nagnječenjem lijevog plućnog krila te razderotinom i nagnječenjem jetre. Gregor je potom uhićen pod optužbama za zanemarivanje djeteta nakon što su istražitelji pregledali uznemirujuće nadzorne snimke iz teretane na kojima se vidi da je Corey neprestano zbog velike brzine padao s trake za trčanje, a Gregor ga je nastavljao podizati i vraćati ga na nju.

- Prisiljavao ga je da trči na traci za trčanje i povećavao brzinu, što je dovodilo do padova, vraćao ga je na pokretnu traku dok je, čini se, grizao njegovu glavu, i uzrokovao je da spomenuto dijete padne još nekoliko puta - stajalo je u nalogu za uhićenje.

Nekoliko dana nakon posjeta teretani djetetova majka Breanna Micciolo, koja je dijelila skrb o Coreyju s Gregorom, vidjela je ozljede svog sina i prijavila ih službeniku za rad s djecom u New Jerseyju. Sina je odvela  liječniku, a dječak je rekao kako ga je otac prisilio da trči na traci "jer je bio predebeo".

Dječak se dan kasnije spoticao i imao je osjećaj mučnine te nedostatak daha Otac ga je odveo liječniku gdje mu je napravljen CT pregled tijekom kojeg je Corey doživio napadaj. Doktori su mu pokušali spasiti život, ali nije mu bilo pomoći.

Dječakova majka prva je svjedočila na suđenju. Nakon smrti sina Breanna Micciolo otvorila je privatnu stranicu na Facebooku nazvanu Pravda za Coreyja da bi podigla svijest o njegovu slučaju i nasilju nad djecom.

- Stvorila sam ovu grupu da se borim za pravdu za svog sina, Coreyja Miccioloa. Imao je samo šest godina kad mu je život oduzeo netko tko se trebao za njega brinuti i voljeti ga – njegov otac. Ovdje imamo vojsku i nećemo prestati boriti se dok pravda ne bude zadovoljena - napisala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju
Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih
ZATVORILI CESTU ZA PROMET

Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih

Na mjestu nesreće je uz policiju stigla i Hitna pomoć te vatrogasci