Obavijesti

News

Komentari 78

Premijerka Kosor: 'Prijete mi zbog borbe protiv korupcije'

Premijerka Kosor: 'Prijete mi zbog borbe protiv korupcije'
8

Jadranka Kosor nije rekla tko joj točno prijeti, ali je rekla kako ima mnogo izravnih i neizravnih prijetnji te poruka 'koje bi trebale zaustaviti borbu protiv korupcije'

VIDEO

U borbi protiv korupcije neće me zaustaviti nikakve prijetnje, rekla je u srijedu Jadranka Kosor u Valpovu. Tko joj prijeti, Kosor nije rekla, no dodala je kako ima mnogo izravnih i neizravnih prijetnji te poruka 'koje bi trebale zaustaviti borbu protiv korupcije ili je barem smekšati i ublažiti, ali to se neće dogoditi', piše Večernji list. 

Premijerka Jadranka Kosor i Vladimir Šeks u Valpovu su bili na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada Valpova. Premijerka je u Valpovu svečano otvorila pogon šivaone tvornice Estare Culto, kojoj je Vlada dala pomoć u iznosu od osam milijuna kuna. U tom pogonu za sada radi 70-ak radnika, a tijekom naredna tri mjeseca bit će ih zaposleno oko 120. Estare Culto je hrvatska robna marka s 500 zaposlenih, koja je ove godine dobila nagradu hrvatskog superbranda i do sada su bili okrenuti izvozu. 

- Onaj tko otvori i jedno radno mjesto u ovim vremenima zaslužuje poštovanje ove Vlade. Drago mi je da mogu ponovo istaknuti da su točni podaci Zavoda za statistiku, kojima neki nisu povjerovali, da je nakon šest tromjesječja pada BDP-a, konačno zabilježen i rast od 0,2 posto. Skroman je to rast, ali je ipak rast, a optimistični su i podaci da je u prvih 10 mjeseci izvoz porastao za 16 posto, a u SAD čak 45 posto. Bez obzira na prijetnje koje dolaze s različitih strana i s različitih razina nastavljamo s beskompromisnom borbom protiv korupcije i kriminala - izjavila je premijerka Kosor ne želeći precizirati o kakvim se prijetnjama konkretno radi i od koga one dolaze. 

Premijerka je i dodala kako će se uskoro poraditi na zakonskim mjerama oduzimanja nezakonito stečene imovine onih koji su se obogatili lopovlukom. 

- I dalje nastavljamo borbu protiv svih onih dugoprstića koji su se okoristili svojim položajima i prevarama - slikovit je bio i Vladimir Šeks. Djelatnice valpovačkog pogona Estare Culto premijerki su poklonile satensku košulju koja je prva sašivena u pogonu. Nisu, pak, željele reći kolike su im plaće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu