Obavijesti

News

Komentari 1

Vatreni ušli u finale, a oni su se zaručili: Danas su muž i žena

Vatreni ušli u finale, a oni su se zaručili: Danas su muž i žena
5

MLADENCI Milan Bičanić (22) i Marta Simetić (22) zaručili su se u srpnju 2018. nakon ulaska ‘vatrenih’ u finale SP-a. Godinu dana poslije su se - vjenčali

VIDEO

Mandžukić je u 109. minuti zabio najvažniji gol u hrvatskoj nogometnoj povijesti, Hrvatska je bila u deliriju, Engleska na koljenima. Upravo u to vrijeme u Požegi Milan se spremao zaprositi Martu.

- I danas kad se sjetim, srce brže tuče. Obećali smo se na kružnom toku. Sjećam se nasmijanih lica prijatelja i ljudi koji su se našli na kružnom toku, čestitali su Milanu na hrabrosti da me zaprosi, a meni jer sam pristala - rekla je nasmijana Marta, danas Milanova supruga.

Zaruke na kružnom toku 

- Mislio sam je zaprositi na glavnom trgu u Požegi u vrijeme zajedničkoga gledanja utakmice, no odustao sam. Znao sam da će Požega nakon pobjede, u koju sam bio uvjeren, biti blokirana navijačima. Dogovorio sam s bratićem da na kružnom toku u središtu Požege, kod glavne pošte, zaustavi promet. Kad su svi stali, pjevali su i mahali zastavama. Izašao sam iz automobila i prišao sam Marti na suvozačkim vratima - ispričao je Bičanić.

Marta je zbunjeno promatrala zbog čega joj otvara vrata i moli je da izađe.

- Stali su svi i počeli navijati. Kad je Milan stao i izašao iz auta, mislila sam da se ide pridružiti navijačima, ali je došao na moju stranu, otvorio mi je vrata i zamolio me da izađem. Pitala sam se što je. Izašla sam, a on je pred svima na kružnom toku kleknuo. Tad sam u ruci njegova bratića vidjela kutijicu. Bilo mi je jasno što će uraditi. Srce je tuklo, stavio mi je prsten i poljubio me, odjednom su svi počeli navijati za nas – rekla je Marta.

Djeca moraju sve znati 

Ona i Milan obećali su da će djeci, kad budu prolazili kružnom tokom, govoriti kako su se zaručili nakon što je Hrvatska ušla u finale Svjetskog prvenstva. Godinu poslije Marta i Milan su se vjenčali.

- Sve bih ponovio bez razmišljanja jer siguran sam da sam učinio pravu stvar. Drukčije nije moglo biti. Taj će dan, kao i vjenčanje, ostati zauvijek u sjećanju - kaže mladoženja.

Da su u dobroj kondiciji, govori i podatak da se feštalo od ponedjeljka, a finale je bilo u subotu, kad je mladi par u mjesnoj crkvi u Kaptolu rekao sudbonosno “da”. 

- Bilo je oko 300 ljudi, svima je bilo lijepo i svi su se dobro zabavili - kažu zaručnici.

Obećali su još nešto, a to je da će se potruditi da u njihovu kuću koju su za sebe kupili u Trenkovu kod Požege što prije dođe prinova. Ono što je počelo na kružnom toku završilo je prekrasnom svadbom. Čestitamo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece