Obavijesti

News

Komentari 82

Vatrogasci: Naš član branio je radnike, Torcida se mora javiti

Vatrogasci: Naš član branio je radnike, Torcida se mora javiti
9

Tomo se suprotstavio skupini koja je cipelarila sezonske radnike. Očekujemo da se o incidentu jasno očituje i Torcida, inače ćemo preispitati sudjelovanje na Torcida kupu, kažu vatrogasci Supetar

VIDEO

DVD društvo Supetar najoštrije osuđuje napad na našeg člana u Supetru. Suprotstavio se skupini koja je napala i cipelarila sezonske radnike i završio je u splitskom KBC-u s višestrukom frakturom nosa. Uvijek smo se zalagali za toleranciju i nenastilje i tako smo odgajali generacije naših članova, objavili su vatrogasci Supetar na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:56

Sa svih strana stižu osude sramotnog napada na sezonske radnike u Supetru na Braču. U nedjelju ujutro, kako je 24sata prvi objavio, četvero seznonskih radnika među kojima je bila i djevojka vraćalo se iz noćnog provoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Gradonačelnica Supetra: Nema više donacija, a ni Torcida kupa
Gradonačelnica Supetra: Nema više donacija, a ni Torcida kupa

Iskočili su iz grmlja

Zaskočila ih je skupina od 20-ak mladića koji su urlali 'tko je ovdje Srbin?!, nakon čega su ih tukli rukama i nogama. 

- Čuli smo da je netko iza nas poviknuo: Srbine! Svi smo se instinktivno okrenuli, a u istom trenutku njih sigurno 20 iskočilo je odasvud, iz grmlja oko nas, ne znam ni sam odakle i krenulo na nas. Prvo su urlali: 'Tko je od vas Srbin, tko je Srbin?' Nismo rekli ni riječ, a onda su nas počeli udarati, bacili su nas na pod i cipelarili - ispričao nam je napadnuti mladić o incidentu u Supetru.

Nasilnici prebili četiri sezonska radnika: Urlali 'Tko je Srbin?!'
Nasilnici prebili četiri sezonska radnika: Urlali 'Tko je Srbin?!'

Policija je privela dvojicu osumnjičenih za napad, supetarska gradonačelnica Ivana Marković objavila je kako je povukla donaciju Torcidi kupu, malonogometnom turniru koji se održao u Supetru za vikend.

Ispred Grada Supetra i u svoje osobno ime oštro osuđujem napad koji se dogodio u našem Gradu gdje su stradala četiri...

Objavljuje Ivana MarkovićNedjelja, 9. lipnja 2019.

Očekujemo da se Torcida oglasi

Rekla je da, iako sezonski radnici nisu bili napadnuti tijekom turnira, napadači su bili sudionici ili posjetitelji Torcida Kupa. Javili su se i vatrogasci Supetar, čiji je član hrabro stao ispred nasilnika i obranio slabije.

- Vidimo da je policija bila brza i učinkovita u rješavanju ovog slučaja, očekujemo da se o incidentu jasno i promptno očituje i Torcida, u suprotnom ćemo biti prisiljeni preispitati daljnje sudjelovanje u organizaciji supetarskog Torcida kupa - objavili su vatrogasci.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Mi, vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar najoštrije osuđujemo fizički napad na našeg člana Tomu Domančića koji se u Supetru dogodio u nedjelju ujutro nakon nogometnog turnira Torcida kup.

Poštujući vatrogasna, kršćanska i ljudska načela humanosti, zaštite i pomoći slabijima Tomo se suprostavio grupi od petnaestak momaka koji su napali, bacili na pod i počeli cipelariti trojicu sezonaca iz Slavonije i djevojku Varaždina i na koncu završio u splitskom KBC-u sa višestrukom frakturom nosne kosti.

DVD Supetar se svojim cjelokupnim djelovanjem uvijek zalagao za toleranciju i nenasilje i u tom je smjeru od svojeg osnutka do danas odgajao generacije svojih članova te ovim putem beskompromisno osuđuje svako nasilje na bilo kojoj osnovi. Vidimo iz novinskih napisa da su policijsku službenici u istraživanju ovog slučaja bili brzi i učinkoviti a očekujemo i od Torcide da se o rečenom incidentu jasno i promptno očituje u suprotnom ćemo biti prisiljeni preispitati svoje daljnje sudjelovanje u organizaciji supetarskog Torcida kupa.

Našem Tomi želimo brz i uspješan oporavak.

Mi, vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar najoštrije osuđujemo fizički napad na našeg člana Tomu Domančića...

Objavljuje Vatrogasci SupetarNedjelja, 9. lipnja 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a