Obavijesti

News

Komentari 3

Već 5 godina najzanimljivije vijesti su na www.24sata.hr!

Već 5 godina najzanimljivije vijesti su na www.24sata.hr!
1

U pet godina, 24sata.hr pozicionirao se kao portal koji čitateljima donosi zanimljive vijesti obogaćene popratnim sadržajima poput igrica, savjeta i multimedije

VIDEO

2005. – rođenje branda 24sata

Od 2005. godine, kad su počele izlaziti novine 24sata, web portal 24sata.hr razvijao se u skladu s potrebama branda i tržišta. U početku je bio zamišljen kao promotivni alat za novine kako bi se potaknula njihova prodaja. Nakon što su se novine pozicionirale kao najčitanije u Hrvatskoj, odlučili smo razvijati portal kako bismo čitateljima ponudili još više sadržaja preko online izdanja.

2007. – revolucionarni redizajn 24sata.hr

Prijelomni trenutak, u kojem je portal stekao veliki broj poklonika, bio je redizajn 2007. godine. Tim redizajnom Hrvatskoj smo predstavili revolucionarni „no-scroll“ koncept koji nam je donio vjernost velikog broja korisnika. U tri godine, pozicionirali smo se kao news portal koji svojim čitateljima donosi najzanimljivije vijesti iz zemlje i svijeta, obogaćene popratnim sadržajima poput igrica, savjeta i multimedije. Svake godine ostvarili smo zavidan rast u dosegu te zauzeli sigurnu prvu poziciju među portalima dnevnih novina s prosječno 620.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno.  

Priznanje struke 24sata.hr je dobio četiri puta – tri puta nagradu World Editors Foruma za jedan od pet najbolje dizajniranih portala u svijetu te, 2009. godine, European Newspaper Award za izvrsnost. 

2010. – evolucija, a ne revolucija

S novim dizajnom portala snažno koračamo prema svome cilju – postati vodeći hrvatski news portal. Sadržaj, brzina i interakcija stupovi su novog dizajna kojim smo željeli maksimalno unaprijediti korisničko iskustvo. Novi portal ujedinjuje sve platforme 24sata – tiskana izdanja, televiziju i mobile – i plasira čitateljima najzanimljivije vijesti u stvarnom vremenu. Rad na portalu nije gotov, za naše čitatelje spremamo još brojna iznenađenja. Osim toga, planiramo širenje na nove komunikacijske platforme, poput iPada, Android mobitela, društvenih medija i sl. čime nastavljamo ispunjavati viziju 24sata: Sadržaj dostupan svakome, u svakom trenutku, gdje god se nalazili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela