Obavijesti

News

Uskrsni nagradni natječaj Arena Centra za 10 000 kuna

Uskrsni nagradni natječaj Arena Centra za 10 000 kuna
1

Sudjelujte u velikom uskršnjem nagradnom natječaju 24sata i Arena Centra u kojem možete osvojiti glavnu nagradu od 10 000 kuna na Poklon kartici Arena Centra i 10 utješnih nagrada od 500 kuna!

Veliki uskrsni nagradni natječaj Arena Centra i 24sata traje do subote, 26.3.

Kako do nagrada?

U periodu od 15. do 26. ožujka izvršite kupnju unutar Arena Centra Zagreb u vrijednosti od 500 kuna. Kupnja mora biti izvršena u istom danu i može biti izražena kao ukupna vrijednost svih usluga (restorani, caffe barovi, trgovine, frizer, kiosk, kino...) unutar Arena Centra. Nakon izvršene kupnje potrebno je potražiti info pult koji se nalazi u prizemlju i preuzeti nagradni kod. Nagradni kod omogućuje sudjeovanje u nagradnom natječaju, a potrebno ga je uz odgovor na nagradno pitanje 'Zašto volim(o) Uskrs?' unijeti u prijavni obrazac.

Potrudite se i budite kreativni jer najbolje odgovore nagrađujemo vrijednim nagradama:

 

  • 1x 10 000 kuna na Poklon kartici Arena Centra

 

  • 10 x 500 kuna na Poklon kartici Arena Centra

 

Dobitnici  će se birati u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije u utorak, 29. ožujka 2016. godine nakon 10:00 sati. 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Sretno svima!

O Arena Centru

Zagreb shopping iskustvo bez premca – dobro došli u Arena Centar!

Ovog proljeća zabavite se shoppingirajući! Odličan shopping, dobra hrana i još bolja zabava  čekaju na Vas u Arena Centru!

Nove, proljetne kolekcije  potražite u trgovinama najpoznatijih svjetskih modnih brandova  ključujući  najveće maloprodajne lance – Inditex/ Zara, H&M i LPP, no i Marc Jacobs, See by Chloe, Liu Jo, Michel Kors, Armani, Burberry, Paul Smith, Strellson, Joop!, Church’s, DSQUARED, Cavalli, Moschino i brojni drugi koje možete pronaći u našim multibrand trgovinama XYZ, Fashion&Friends i Élysées Boutiqueu. Izbor je širok, a vaše je da uživate u bogatoj ponudi i najpovoljnijoj kupovini.

Kada ogladnite nakon napornog shoppinga, uživajte u gastro ponudi u popularnom Food Court-u Arena Centra gdje vas čekaju mnogi restorani koji nude veliki izbor različitih jela: dnevni menu u Fifty Fifty-a, salatni bar Quick and Fresh, odlična piletina u KFC-u, mnoštvo slasnih sendviča u McDonaldsu, planetarno popularni burgeri iz Burger Kinga, egzotična ponuda Wok'n'Roll-a, osvježavajući shakeovi Happy Bubble-a, a cjelokupnu gastronomsku ponudu zaokružuje restoran zdrave hrane Koykan.

Ako želite „sjesti i jesti“ odaberite Old Wild West, novi „steak and burger house“  na 2.katu Arena Centra, koji nudi potpuno novi koncept  i  gastro doživljaj spajajući izvrsnu hranu i zabavu u jedinstvenom okruženju Divljeg zapada. Idealno je mjesto za obitelji, mlade osobe i sve one koji izlazak u kino žele upotpuniti večerom.

S više od 20 trgovina s ponudom za bebe i djecu, Arena Centar je okupio najbolju ponudu na tržištu koja je nadopunjena nizom sadržaja za obitelji.

Čekamo Vas u Arena Centru, u centru shoppinga i zabave, gdje svatko može naći sve ono što mu je potrebno.
 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...