Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
91 komentara

Vidaković o dionicama Kraša: To su naručeni napadi na mene

Vidaković je obrazložila da nije kupila dionice Kraša zbog zloupotrebe položaja, već zato što ima povjerenja u poslovanje tog društva. Ističe da se možda radi o napadima na nju i Kraš

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
91 komentara

Marica Vidaković, o kojoj smo ranije pisali zbog kupovine Kraševih dionica na kojima je zaradila nekoliko stotina tisuća kuna, istaknula je da je o stjecanju "pravovremeno i potpuno obavijestila investicijsku javnost i nadležna tijela, u skladu s važećim propisima". 

U mailu koji je poslala Vidaković nadalje tvrdi da dionice nije otuđila te da one nisu rezultat bilo kakve zloupotrebe povlaštenih informacija, već iskaz njezinog povjerenja u poslovanje društva Kraš d.d. 

Marica Vidakovic ZARADILA STOTINE TISUĆA KUNA 'Treba utvrditi je li Vidaković insajderski trgovala dionicama'

Podsjetimo, prokuristica Kraša je krajem kolovoza kupila veću količinu dionica Kraša i to otprilike tjedan dana prije nego što je najveći dioničar objavio ponudu za preuzimanje. Nakon toga je cijena dionica porasla. Ukoliko je Vidaković imala saznanja o ponudi za preuzimanje, radi se o trgovanju na temelju povlaštenih informacija ili "insajderskom trgovanju". 

Marica Vidakovic KUPOVALA DIONICE Marica Vidaković na Krašu je zaradila čak 460 tisuća kuna?

Vidaković tvrdi kako te tvrdnje smatra zlonamjernima te da se možda radi o naručenim napadima na nju, kao i na Kraš. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message