Obavijesti

News

Komentari 30

VIDEO 'BMW je gorio, vidio sam čovjeka u crnom s fantomkom. Imao je nekakvu bocu u ruci'

VIDEO 'BMW je gorio, vidio sam čovjeka u crnom s fantomkom. Imao je nekakvu bocu u ruci'
9

Policija još provodi istragu o BMW-u koji je sinoć planuo. Javio nam se čitatelj koji je vidio muškarca u crnom kako bježi s mjesta nesreće. Malo nakon toga, čuo je alarm i vidio dim...

VIDEO

Bio sam u prolazu s prijateljem i čuli smo da netko trči, kad smo se okrenuli vidjeli smo čovjeka u crnom s fantomkom na glavi i boci nečega u ruci, ispričao nam je čitatelj o buktinji na Ferenščici u Zagrebu u noći na četvrtak.

POGLEDAJTE VIDEO: Gorio BMW

Pokretanje videa...

Požar u Zagrebu 01:05

Vlasnica: Čekamo da vidimo je li podmetnut

- Auto je star oko 3 godine. U stražnjem dijelu dvorišta imam garažu koja se zatvara, ali nisam se osijećala ugroženo pa tamo nisam parkirala auto. Čekamo sad da policijski očevid bude gotovo pa ćemo znati je li požar podmetnut - rekla nam je vlasnica i dodala:

- Ograda je bila zatvorena, a auto je bio na parkirnom mjestu ispod nastrešnice koja je isto oštećena. Susjedi su me zvali da izađem, čula sam alarm na autu i eksplozije. Oni su već pozvali vatrogasce. Važno mi je samo da nitko nije stradao.

Policija: Gorio je auto riječkih registracija

BMW je planuo u  Ivanićgradskoj ulici. Vatra je zahvatila i dio drvene konstrukcije.

- Čovjek je trčao prema nama, mi smo nastavili svojim putem jer nismo znali što se događa. Malo nakon smo čuli alarm i vidjeli dim, ja sam zvao policiju, a susjedi su zvali vatrogasce koji su brzo došli i ugasili požar, nažalost, auto je totalno izgorio. Garaža je izgorjela, pločice popucale, dio krova je isto oštećen i sve je u prašini - dodao je. 

Vatrogasci su na teren izašli s dva vatrogasna vozila i ubrzo ugasili požar te kasnije osigurali mjesto nesreće.

Kako saznajemo, ozlijeđenih nema već je nastala samo materijalna šteta. 

- S prozora sam ugledala vatru, čula sam ljude kako viču. Dozivali su vlasnicu. Vatrogasci su brzo došli, ali je auto potpuno uništen. Važno je da su svi dobro, ali ovdje se stvarno svašta događa - rekla je susjeda.

Policija je kratko objavila vijest.

- Noćas, 15. prosinca oko 00.40 sati na Peščenici u Ivanićgradskoj ulici, na za sada neutvrđeni način izbio je požar osobnog automobila marke BMW 5 riječkih registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjakinje - objavila je policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...