Obavijesti

News

Komentari 114

VIDEO Draga, ajmo mi polako: Doveo curu na piće u Dubravu, a oko njih 80 najgorih huligana

VIDEO Draga, ajmo mi polako: Doveo curu na piće u Dubravu, a oko njih 80 najgorih huligana

Poljaci su ciljano stigli u Dubravu, najžešći kvart. To su Teddy Boysi '95, jedna od najjačih huliganskih grupa u Europi. Sjeli su u lokal. U sredini je bio par, djevojka i mladić. Lokal su uskoro pregazili BBB-ovci

VIDEO

Slastičarnica u Dubravi. Utorak oko 22 sata. Dečko je odlučio izvesti djevojku na sladoled. Jedan sasvim običan dan, ni bolji no gori. Za sladoled uvijek ima vremena. Ili kolač. U svakom slučaju djevojci će se dopasti. 

No vjerojatno joj se nije dopalo kad je unutra vidjela 80-ak mladića u crnim majicama. Pričaju poljski. Ali s glasom kao da je svaki od njih kost progutao. Svaki ima bijelu traku oko rukava, da se raspoznaju u tučnjavi.

Ali, ništa, Pojest će sladoled pa polagano, ruku pod ruku, krenut kući. Njegovoj ili njenoj, svejedno. Svi se odjedanput dižu. Bježe. Lokal su napali Bad Blue Boysi koji su saznali za tajni plan jedne od najžešćih huliganskih frakcija Europe, zloglasnih Teddy Boysa '95. 

Pogledajte video: Doveo curu na piće, a oko njega najgori huligani

Dubrava - ratna zona

Priča je to iz Dubrave koja je sinoć bila kao ratna zona. Potukli su se Bad Blue Boysi i huligani poljske Legije Varšava dan prije utakmice Dinama i Varšave. Letjele su stolice, baklje... Mlatili su se palicama. Policija je objavila da je bila tamo od početka i da je spriječila veći sukob. Teško je zamisliti kakav bi to veći sukob bio jer ovo je bio rat. Kvart je gorio. 

VIDEO: Pogledajte kako su se mlatili

Namjerno su ciljali Dubravu

Poljaci su stigli u Dubravu. Ciljano. Namjerno su izabrali najžešći kvart. No čim su prošli naplatne kućice, u krugovima Bad Blue Boysa već su se pripremali. Poljaci nisu bili spremni. Boysi su ih pregazili. Njih i lokal u kojem su bili.

Jutro nakon kaosa u Dubravi: Huligani iza sebe ostavili palice, razbijene terase kafića, staklo...
Jutro nakon kaosa u Dubravi: Huligani iza sebe ostavili palice, razbijene  terase kafića, staklo...

Već smo pisali, to su Teddy Boysi '95, desničarska podgrupa Legijinih navijača, koja upada u gradove suparničkih klubova i dogovara tučnjave. U Poljskoj su broj 1, u Europi jedni od najgorih i najžešćih huligana.

VIDEO: Tuklo se oko 200 ljudi

Pokretanje videa...

Masovna tučnjava u Dubravi, BBB i Poljaci VIDEO

Na nesreću para s početka priče, najžešći huligani odabrali su upravo slastičarnicu u Dubravi kao bazu.

U samo par sekundi su bili pregaženi. Restoran je bio rasturen.

Policija je objavila da se tuklo 200 ljudi. 

Pokretanje videa...

Palež u Dubravi, BBB-ovci rade masovni kaos VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa