News

Komentari 104

VIDEO U zgradi kod Arene netko podmetnuo bombu?! 'Mi smo na 5. katu, užas! Pa tu ima i djece!

VIDEO U zgradi kod Arene netko podmetnuo bombu?! 'Mi smo na 5. katu, užas! Pa tu ima i djece!

U 2 ujutro me zvao podstanar, došao sam za pola sata i vidio da su svi vani. Cijeli kat je uništen, navodno je netko podmetnuo bombu, ali evo još čekamo da policija završi očevid, kaže vlasnik oštećenog stana

Moj stan je blizu ovome gdje je eksplodiralo, cijeli treći kat je uništen. Vrata su izbačena iz štokova, neki imaju manje, a neki više štete, ispričao nam je vlasnik jednog stana na trećem katu o eksploziji na Laništu kod Arene Zagreb.

PRATITE UŽIVO:

Zagrebačka policija samo je kratko objavila da je došlo do eksplozije na Laništu u 2.20 sati u noći na ponedjeljak.

- Zvao me stanar, pola sata kasnije kada sam došao svi su bili vani. Moguće da je došlo do nekog obračuna jer sam čuo da je eksplozija podmetnuta - kaže nam vlasnik stana na trećem katu. 

Dobili smo i ženu koja živi na petom katu.

- Naš stan nije oštećen, ali bilo je strašno. Tu ima i djece, užas! Čekamo policiju da završi očevid - rekla nam je.

POGLEDAJTE VIDEO: Eksplozija na Laništu

Ženu prevezli u KBC Rebro 

Županijski centar 112 Zagreb naveo je kako su u eksploziji i požaru teško oštećeni jedan stan i lift, a manja oštećenja su i na nekoliko ulaznih vrata susjednih stanova.

Jedna žena lakše je ozlijeđena te je prevezena u KBC Rebro radi daljnje obrade.

Dodaje se kako su na mjesto događaja izašli policajci, 11 vatrogasacac iz JVP-a Novi Zagreb i tri vozila, hitna, ekipe Plinare i Vodoopskrbe i odvodnje te Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

- Pedesetak stanara izašlo je iz zgrade te će se kasnije riješiti njihovo zbrinjavanje dok su starije osobe i djeca zbrinuti kod susjeda i prijatelja. U tijeku je očevid i pregled zgrade zbog vidljivih oštećenja - navodi se u objavi Centra.

Najčitaniji članci