News

Komentari 103

VIDEO Karlovac: Preko noći uništili mural Mihajlu Hrastovu, osuđenom za ratni zločin

VIDEO Karlovac: Preko noći uništili mural Mihajlu Hrastovu, osuđenom za ratni zločin

Na ljeto je ispod nadvožnjaka u Karlovcu oslikan mural s likom bivšeg specijalca osuđenog za ubojstvo 13 nenaoružanih zarobljenika JNA na tom istom mostu 1991. godine. Sad je mural uništen

Nepoznati počinitelji premazali su mural Mihajlui Hrastovu, osuđenom za ubojstvo 13 nenaoružanih pripadnika JNA tijekom Domovinskog rata.

Mural su zalili crvenom bojom.

Pogledajte video: Premazali mural Hrastovu

Podsjećamo, na ljeto je ispod nadvožnjaka u karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac oslikan mural s likom bivšeg policijskog specijalca Mihajla Hrastova, osuđenog za ubojstvo 13 nenaoružanih zarobljenika JNA na tom istom mostu 1991.

Karlovac: Tijekom noći mural Miši Hrastovu zaliven je crvenom bojom

Hrastov je za to ubojstvo dobio četiri godine zatvora, pustili su ga na uvjetni otpust nakon dvije godine i 10 mjeseci.

Ove godine, na obljetnicu zločina 1991, na Gradskom vijeću u Karlovcu HDZ je s partnerima donio odluku da se Koranski most preimenuje u most Specijalne jedinice policije Grom.

Karlovac: Tijekom noći mural Miši Hrastovu zaliven je crvenom bojom Karlovac: Tijekom noći mural Miši Hrastovu zaliven je crvenom bojom Karlovac: Tijekom noći mural Miši Hrastovu zaliven je crvenom bojom Karlovac: Tijekom noći mural Miši Hrastovu zaliven je crvenom bojom Karlovac: Tijekom noći mural Miši Hrastovu zaliven je crvenom bojom

Najčitaniji članci