Obavijesti

News

Komentari 2

VIDEO Krenuli radovi na Aveniji Većeslava Holjevca: Gužva se već stvara, radovi traju 30 dana

Danas u 8:30 započeli su radovi na jednoj od najprometnijih zagrebačkih avenija, Aveniji Većeslava Holjevca. Promet se zatvara u oba smjera, a tom trasom neće prometovati ni ZET-ovi autobusi. Radovi će se obavljati na dionici od raskrižja s Islandskom do Nežićeve ulice, i to u dvije etape. Prva faza koja počinje u četvrtak ujutro zatvara ulicu od raskrižja kod naselja Pobrežje do raskrižja s Nežićevom ulicom. U drugoj fazi u oba smjera se zatvara dionica od raskrižja s Islandskom ulicom (raskrižje kod Doma zdravlja Siget) do naselja Pobrežje. Grad Zagreb procjenjuje da će radovi biti završeni do 21. listopada, za ravno mjesec. Gužve su se već počele stvarati...

Pokretanje videa...

gužva na holjevčevoj 04:46

VIDEO Kako je Dinamo okrenuo Rijeku i došao koračić do titule

RIJEKA - Dinamo je pred 8118 gledatelja na Rujevici svladao Rijeku preokretom 2-1 i tako pobjegao na četiri boda prednosti tri kola prije kraja prvenstva. Ništa nije upućivalo na takav scenarij nakon što je bivši dinamovac Marko Pjaca zabio iz penala u 49. minuti, ali je Bruno Petković krasnim slobodnjakom u 75. izjednačio, a džoker s klupe Arber Hoxha donio preokret golom dvije minute nakon ulaska u igru.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-2 (sažetak) 01:38

VIDEO Kavez se trese! Evo kako su Boysi slavili pobjedu Dinama

RIJEKA - Dinamo je pobijedio Rijeku na Rujevici u derbiju 33. kola i tako poveo s četiri boda prednosti tri kola do kraja prvenstva. Bruno Petković (75') i Arber Hoxha (89') zabili su za pobjedu u preokretu. Na utakmici je bilo 8118 gledatelja, a Bad Blue Boysi su zatresli kavez na gostujućoj tribini u proslavi pobjede.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 01:50

VIDEO Evo kako su Varaždinci opet šokirali Hajduk i slavili na Poljudu pred 12.000 navijača

SPLIT - Varaždin je pobijedio Hajduk 1-0 u nedjeljnoj utakmici 33. kola HNL-a i nanio mu već sedmi domaći poraz ove sezone. Jedini je gol u 67. minuti zabio Domagoj Drožđek. Tim porazom "bili" su zacementirali treće mjesto tri kola prije kraja prvenstva, a nisu im pomogli nastupi ni Josipa Brekala, Nikole Kalinića i Ivana Perišića. Skupilo se na tribinama oko 12.000 gledatelja.

Pokretanje videa...

Hajduk - Varaždin 0-1 (sažetak) 01:31

VIDEO Poslušajte kako je Poljud reagirao na novi poraz Hajduka. Ivan Perišić otišao u svlačionicu

SPLIT - Navijači Hajduka vratili su se na poljudske tribine u 33. kolu HNL-a u kojem su 'bili' ugostili Varaždin, koji je slavio 1-0 golom Domagoja Drožđeka u 67. minuti. Bio je to deseti poraz Hajduka u HNL-u ove sezone, a navijači splitskog kluba 'počastili' su igrače zvižducima nakon utakmice. Ivan Perišić odmah nakon utakmice zaputio se u svlačionicu.

Pokretanje videa...

Poljud nakon Hajduk - Varaždin 0-1 00:30

VIDEO Albanska predstavnica je mamila poglede u kombinaciji, a zapjevala i 'Rim Tim Tagi Dim'

MALMö - Albanska predstavnica, Besa, stigla je na tirkizni tepih u crnoj haljini s bijelim detaljima. Rekla je da je haljina posebno izrađena za nju u Milanu za Eurosong. 'Potrošila sam nju puno novca', rekla je te se nasmijala. Priznala je i da voli Baby Lasagnu i njegovu pjesmu te je zapjevala dio pjesme.

Pokretanje videa...

Predstavnica Albanije na Eurosongu 01:22

VIDEO Lasagna je privukao sve poglede u outfitu s tabletićem

MALMO - Naš predstavnik Baby Lasagna (28) u nedjelju je tirkiznim tepihom prošetao u novoj kreaciji Antonije Bucić. Ispod crvene jakne imao je čipkastu majicu, a na glavi rubac istog materijala. Rubac je, kako kaže, inspiriran istarskom tradicijom

Pokretanje videa...

Eurosong, Baby Lasagna 02:40

VIDEO Pogledajte kako je Osijek razbio 'lokose': Mierez do 18. gola, zablistao je Matković!

OSIJEK - Osijek je pobijedio Lokomotivu 3-1 u 33. kolu HNL-a i tako napravio veliki korak prema četvrtom mjestu koje vodi u Europu. Dva gola zabio je Matković, a jedan Mierez. Donosimo vam sve golove u sažetku

Pokretanje videa...

Osijek - Lokomotiva 01:37

VIDEO Ludnica u Riju: Madonna će pjevati na Copacabani, na koncert stiže milijun i pol ljudi

RIO DE JANEIRO - Brojni obožavatelji pohrlili su na besplatni koncert pop ikone Madonne (65). Na njezinom najvećem koncertu u karijeri, na plaži Copacabana, očekuje se oko 1,5 milijuna ljudi. U velikom stilu će zatvoriti 'The Celebration Tour' kojim obilježava 40-godišnju karijeru.

Pokretanje videa...

Koncert Madonne 03:14

VIDEO Tramvaj pretvorili u ring: Potukli se stariji muškarci usred dana. Jedan završio u bolnici

ZAGREB - Dvojica starijih muškaraca sukobila su se u subotu u tramvaju broj 6. Psovali su, udarali se šakama i nogama. Od zagrebačke policije doznajemo da su dojavu zaprimili oko 15.30 sati te su ih 'dočekali' na Držićevoj. - Jedan muškarac je ozlijeđen te je prevezen u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice i prema prvim informacijama radi se o lakšim ozljedama. Drugi muškarac udaljio se s mjesta događaja - rekli su nam iz policije.

Pokretanje videa...

Tučnjava u tramvaju 01:21

VIDEO Turisti moraju vući kofere jer je autobusima ulazak na krčki aerodrom postao preskup

KRK - Zgroženi prijevoznici tražili su u petak ukidanje novih i vraćanje starih cijena parkinga Zračne luke Rijeka kojima su cijene za taksiste i prijevoznike putnika značajno povećane. Iz Turističke zajednice upozorili su da ovo ruši i konkurentnost i stabilnost cijena. Tako se ističe da je ulazak buseva koji vozi ljude od Zračne luke do odredišta ili obrnuto skočio sa 15 na 360 eura, što je kažu više i od samog prijevoza do grada, piše Novi list.

Pokretanje videa...

Turisti na Krku morali vući kofere do izlazne rampe jer je autobusima ulazak na aerodrom postao preskup 00:41