Obavijesti

News

Komentari 5

VIDEO Maturant na Bahamima zbog izazova je skočio s broda: Nestalom mladiću nema traga

VIDEO Maturant na Bahamima zbog izazova je skočio s broda: Nestalom mladiću nema traga

Na brodu je zajedno s desecima maturanata iz drugih srednjih škola iz Baton Rougea slavio završetak srednje škole

Nova snimka koja prikazuje trenutke prije nego li je Cameron Robbins (18) iz Louisiane skočio s broda u ocean i nestao bez traga pojavila se na društvenim mrežama.

Poznati pjevač na udaru kritika: Držao nas je u mraku 20 minuta bez izlike, a razlog je bizaran...
Poznati pjevač na udaru kritika: Držao nas je u mraku 20 minuta bez izlike, a razlog je bizaran...

Mladić je skočio bez prsluka za spašavanje, a šokirani prijatelji s kojima je slavio posljednji dan srednje škole pokušavali su mu dati savjet da se primi za bovu. No, izgleda kako je otplutao u drugom smjeru, dalje od bove, prije nego što je nestao u tami, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prekinuli potragu

Američka obalna straža i brojne agencije danima su pretraživale oceanske vode u potrazi za nestalim mladićem. Kasno u petak, američka obalna straža službeno je prekinula potragu. Svjedoci su ispričali da je mladić oko 23:30 sati skočio u more s broda Blackbeard's Revenge zbog igre izazova. 

Vatrogasni zapovjednik: Kada padne mrak moramo prekinuti potragu, nastavit ćemo ujutro
Vatrogasni zapovjednik: Kada  padne mrak moramo prekinuti potragu, nastavit ćemo ujutro

U trenutku kad je mladić iz Louisiane skočio u more, brod je bio blizu Athola, nenaseljenog otoka smještenog sjeveroistočno od Nassaua. Robbins je bio bejzbolska zvijezda, a na brodu je zajedno s desecima maturanata iz drugih srednjih škola iz Baton Rougea slavio završetak srednje škole. 

Učenici su na otok stigli samo nekoliko sati prije izleta i odsjeli su na Atlantis Paradise Islandu u Nassauu, potvrdio je jedan od roditelja. Nakon što je Robbins skočio, brod i članovi njegove posade pokušali su ga locirati zajedno s više spasilačkih službi. Tijekom potrage je pretraženo više od 325 četvornih kilometara.